Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Εκδρομή εκπαιδευτικού χαρακτήρα διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ιτέας

Εκδρομή εκπαιδευτικού & περιβαντολογικού χαρακτήρα διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ιτέας το Σάββατο 11 Μαϊου με ώρα αναχώρησης 7:00 π.μ με συμμετοχή των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου  και υποχρεωτική την παρουσία των Συνοδών-κηδεμόνων.
Πρώτος προορισμός το Μουσείο της ΒΕΡΓΙΝΑΣ όπου ξεναγήθηκαν στα εκθέματα και κυρίως στους Τάφους των Φιλίππου και Αλεξάνδρου του 4ου. Στη συνέχεια ακολούθησε ο δεύτερος προορισμός που ήταν το Άλσος του Αγίου Νικολάου στη Νάουσα με γεύμα και περίπατο. Ο τρίτος και τελευταίος προορισμός οι καταρράκτες της Έδεσσας όπου θαυμάσανε αυτό το εξωτερικό φυσικό φαινόμενο σε συνδυασμό με απογευματινό καφέ.
Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με την επιστροφή
Κατά τη βραδινή ώρα όπου μείνανε όλοι ικανοποιημένοι.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής