Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι των χωριών Ορφανά, Συκεώνα, Λεύκη, Αστρίτσα στον υποψ. δήμαρχο Παλαμά Αχιλλέα Καραλή

Θερμή υποδοχή στον υποψήφιο δήμαρχο Παλαμά επιφύλαξαν οι κάτοικοι των περιοχών του δήμου, τις οποίες επισκέφτηκε χτες και προχθές Πέμπτη και Παρασκευή στις 9 και 10 Μαϊου αντίστοιχα, κλιμάκιο της "Νέας Πορείας Παλαμά" με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αχιλλέα Καραλή, στα πλαίσια περιοδείας στα χωριά Λεύκη, Ορφανά, Αστρίτσα και Συκεώνα όπου συνομίλησε με πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους απασχολούν.

Μπορεί να έχει επισκεφθεί πάμπολλες φορές τα χωριά του Δήμου ο Αχιλλέα Καραλής, αλλά η συνάντηση με τον πολίτη, είναι η σημαντικότερη για εκείνον.
Στόχο έχει να ισχυροποιήσει και να επεκτείνει την σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας εκτίμησης που έχει ο ίδιος με τους συμπατριώτες του, αναπτύσσοντας παράλληλα έναν χρήσιμο και ουσιαστικό διάλογο με την αναφορά και καταγραφή όλων των προβλημάτων που τους απασχολούν.

Στις συνομιλίες που είχε με κατοίκους των χωριών ανέφερε ότι
"Διαπιστώνεται κάθε φορά ότι όχι μόνο δεν έχουν βρεθεί λύσεις αλλά η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη, κάτι που είναι προϊόν και αποτέλεσμα μιας προκλητικής αδιαφορίας και ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής να αντιμετωπίσει ακόμη και τα απλά ζητήματα της καθημερινότητας. Η επαφή με τους συνδημότες είναι εξαιρετικά ουσιαστική, διότι οφείλουμε να ακούμε, να μαθαίνουμε, να συζητούμε. Οι απόψεις μας συναντώνται με τις απόψεις των συμπολιτών, ερχόμαστε με νέες ιδέες για να πάμε τον Δήμο μας μπροστά. Το πάν είναι να θέλουμε. Κι εμείς το θέλουμε και το μπορούμε"

                                                       Ορφανά













                                                          Συκεώνα

















                                             
                                                         Αστρίτσα








                                                          Λεύκη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής