Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας διοργάνωσε εκδρομή σε Αγιο Εφραίμ και Μαραθώνα

Με άριστες εντυπώσεις επέστρεψε ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας από την ημερήσια εκδρομή με χορηγία που διοργάνωσε στον Αγιο Εφραίμ Αττικής.
Η αναχώρηση έγινε στις 6:00 πμ από την πλατεία της Ιτέας το Σάββατο 4 Μαΐου.
Με μια ενδιάμεση στάση στον Αγιο Κωνσταντίνο για πρωινό καφεδάκι έφτασαν στην λίμνη του Μαραθώνα η οποία έχει έκταση περίπου 2,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα και βάθος 54 μέτρα.
Το θέαμα της λίμνης μαγευτικό.
Αμέσως μετά αναχώρησαν για την Μονή Αγίου Εφραίμ στην Νέα Μάκρη Αττικής, ένα από τα παλαιότερα μοναστήρια χτισμένο τον 10ο αιώνα μ.χ.
Στην συγκεκριμένη Μονή επί Τουρκοκρατίας έγιναν βάρβαρες σφαγές ενώ ένας εκ των μαρτύρων ήταν και ο Άγιος Εφραίμ όπου στην Μονή εκτίθεται και το Ιερό λείψανο του Αγίου.
Το μοναστήρι αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες πιστούς κάθε χρόνο.
Στην παραλία της Νέας Μάκρης γευμάτισαν στην ταβέρνα "Γλυκό Φεγγάρι" και στη συνέχεια αναχώρησαν για την Χαλκίδα όπου απόλαυσαν τον απογευματινό τους καφέ.
Επέστρεψαν αργά το βράδυ στην Ιτέα.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί τους χορηγούς κ. Γιώργο Σακελλαρίου και κ. Ορέστη Ψαχούλα καθώς και όλες τις κυρίες μέλη που συμμετείχαν στην εκδρομή.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής