Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Η Ιτέα απόψε έβγαλε δήμαρχο...

Με παρουσία πλήθους κόσμου, σε ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Παλαμά Αχιλλέα Καραλή χθες το απόγευμα Πέμπτης στην Ιτέα.
Η παρουσία του κόσμου ήταν μαζική και συγκινητική δημιουργώντας νικηφόρα ατμόσφαιρα.
Ο Υποψήφιος δήμαρχος κ. Καραλής μίλησε για τις θέσεις του συνδυασμού του και τους βασικούς τομείς ανάπτυξης που προτείνει για τον δήμο Παλαμά και ειδικότερα για την Ιτέα.
Στην συνέχεια παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΛΑΜΑ".
Μια ομάδα συνεργατών με κεντρικό σύνθημα η "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ έχει δύναμη, έχει πρόγραμμα, έχει λόγο και αύριο". Μία ομάδα που με την συνεργασία τους, με αισιοδοξία, πείσμα και αποφασιστικότητα θα δώσει "νέα πορεία" στο δήμο Παλαμά.
Ο κ. Καραλής μίλησε από καρδιάς, ανέλυσε το πρόγραμμά του για τον δήμο και αναλυτικά για την Ιτέα μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα, αλλά και πλήθος δημότες που παρακολουθούσαν απ΄έξω.
Στο τέλος της ομιλίας του τόνισε φανερά συγκινημένος:

"Φίλες και φίλοι,
Πορευτήκαμε όλο αυτό το διάστημα στην αντιπολίτευση με συνετό, ευγενικό και πολιτισμένο τρόπο. 
Δεν επαναπαυτήκαμε στην ανέξοδη και φθηνή κριτική. Μιλήσαμε με πράξεις και προτάσεις.
Γιατί;;;
Γιατί μπορούμε να προσφέρουμε.
Γιατί μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη.
Γιατί πολύ απλά αυτοί είμαστε.
Πορευτήκαμε και πορευόμαστε κοιτάζοντας μόνο εκεί που θέλουμε να πάμε. Να πάμε το δήμο Παλαμά μπροστά. Γιατί ζούμε καθημερινά τα προβλήματα αυτού του τόπου και θέλουμε να τα επιλύσουμε. Η "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΛΑΜΑ" επεδίωξε και επιδιώκει να είναι η συνειδητή σας επιλογή που θα επιφέρει τα θεμέλια της αλλαγής που οραματιζόμαστε και τόσο πολύ χρειαζόμαστε.
Τρείς μέρες πριν τις εκλογές θέλω με ικανοποίηση να δηλώσω ότι είμαι περήφανος που η "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ" κατάφερε να δημιουργήσει μια νέα κοινωνική πλειοψηφία, που θα αφήσει ένα δυνατό στίγμα στα πεπραγμένα αυτού του τόπου.
Πρέπει να γίνουν πολλά.
Έχουμε τη θέληση, έχουμε τις ικανότητες, έχουμε το όραμα. 
Ρεαλιστικά, οργανωμένα και αποτελεσματικά.
Πρέπει στον τόπο μας να πνεύσει ένας νέος άνεμος. Ένας άνεμος οραματικός. Για τα χωριά μας, για τον Παλαμά. Το οφείλουμε στους δημότες. Είμαι τιμή μου που είμαι υποψήφιος δήμαρχος Παλαμά.
Η μεγαλειώδης σημερινή συγκέντρωση απόψε δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από κανέναν ότι η "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΛΑΜΑ" θα είναι η παράταξη που θα νικήσει στις εκλογές. 
Η Ιτέα απόψε μίλησε...
Η Ιτέα απόψε αποφάσισε...
Η Ιτέα απόψε έβγαλε δήμαρχο..."


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής