Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Δήλωση Υποψηφιότητας Βαγγέλη Λύτρα

Αγαπητοί συμπολίτες
Μετά από όσα παρατηρώ κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ιτέας να διαδραματίζονται σε βάρος του τόπου μας, έχω διαπιστώσει, ότι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποτελεί καταλυτικό παράγοντα για την ανάπτυξη και τη σωστή λειτουργία της τοπικής κοινωνίας, ανεξάρτητα με το μέγεθος και τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα της περιοχής.
Θεωρώ λοιπόν ανάγκη και υποχρέωση μου, αλλά και ευθύνη την συμμετοχή μου στο σχεδιασμό και στις αποφάσεις της Νέας Δημοτικής Αρχής, που αφορούν την πρόοδο και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής γενικότερα. Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές, οφείλουν να είναι το έναυσμα και η αφετηρία για μια νέα, ευέλικτη, καταρτισμένη και δυναμική Δημοτική Αρχή, αλλά και ευκαιρία να απαλλαγούμε από συμφέροντα και κατεστημένα και να αφήσουμε πίσω, ότι μέχρι σήμερα μας κρατούσε στο παρελθόν.
Στηριζόμενος στην εμπειρία μου, ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ιτέας, κυρίως όμως στην αγάπη και την αγωνία για τον τόπο μας, επέλεξα να συμμετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στο συνδυασμό "Νέα Πορεία Παλαμά" με υποψήφιο Δήμαρχο τον κύριο Αχιλλέα Καραλή, υποσχόμενος ότι δεν θα αθετήσω την όποια εμπιστοσύνη και προσδοκία σας προς το πρόσωπό μου, όπως πράττω ως σήμερα.
   
              Με εκτίμηση
      Ευάγγελος Χαρ. Λύτρας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής