Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Ψηφοδέλτιο με αέρα Νίκης στα Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Αχιλλέα Καραλή "Νέα Πορεία Παλαμά"

Να χαράξουν μια "Νέα Πορεία Παλαμά" στο Δήμο Παλαμά στις εκλογές της 26 Μαΐου, όπως το υποδηλώνει και το όνομα του συνδυασμού του, κάλεσε τους δημότες του Δήμου Παλαμά  ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχιλλέας Καραλής.
Χθες το απόγευμα τελέστηκαν παρουσία αιρετών, υποψηφίων και πλήθους κόσμου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "Νέα Πορεία Παλαμά" το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στον Παλαμά.
Παράλληλα ο κύριος Καραλής παρουσίασε τους υποψηφίους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, το οποίο χαρακτήρισε ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ.
Στην ομιλία του ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος κύριος Αχιλλέας Καραλής αρχικά ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και όλους τους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμά του.
Υπογράμμισε ότι η παρουσία του κόσμου είναι εκείνη που δίνει δύναμη και κουράγιο στον αυτοδιοικητικό αγώνα που δίνει προσωπικά ο ίδιος και συνολικότερα ο συνδυασμός, τονίζοντας πως είναι αγώνας όλων των δημοτών απέναντι στα προβλήματα του Δήμου Παλαμά.
Ο κύριος Καραλής εξαπέλυσε πυρά εναντίον της σημερινής δημοτικής αρχής κατηγορώντας την για αδράνεια, καθώς και για το ότι δεν κατανόησε τις ανάγκες αλλά ούτε αντιλήφθηκε τις δυνατότητες του Δήμου.
Μάλιστα σημείωσε ότι η "Νέα πορεία Παλαμά" διαθέτει τη γνώση την εμπειρία και κυρίως το όραμα που θα δώσουν λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των Δημοτών.
Παράλληλα όμως ανέφερε, θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις εκείνες που θα επιτρέψουν το Δήμο να βγει στο προσκήνιο και να πρωταγωνιστήσει.

ΠΕΝΤΕ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Ο κύριος Καραλής παρουσίασε τον κορμό του προγράμματος του συνδυασμού του και στάθηκε σε πέντε κύρια μέρη.
Την Καθημερινότητα των Δημοτών
Τη Γεωργία - Κτηνοτροφία
Τις Δράσεις - Τομές
Τον Πολιτισμό και
Τον Αθλητισμό
Ο υποψήφιος Δήμαρχος προχώρησε σε μια λεπτομερή και εκτενή αναφορά των προτάσεων της "Νέας πορείας Παλαμά" οι οποίες απαντούν όπως είπε στα καθημερινά ζητήματα της τοπικής κοινωνίας, δίνοντας παράλληλα προοπτική ανάπτυξης και βελτίωσης όχι μόνο στην πρωτεύουσα του Δήμου αλλά και στις τοπικές κοινότητες.
Υπογράμμισε ότι μέλημα της "Νέας Πορείας" είναι η υλοποίηση του οράματος που διαθέτει προς όφελος όλων των Δημοτών.
"Υποσχόμαστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας!
με την ΝΙΚΗ για μια νέα πορεία στο Δήμο Παλαμά"...τόνισε κλείνοντας.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΕΝΟΤΗΤΑ  ΠΑΛΑΜΑ                           
Αδαμοπούλου Αικατερίνη
Γιώτα Χρυσή
Δεσκάτας Ευάγγελος
Εδμόνδου Νικολέτα
Θεοδώρου Αντώνιος
Καλογερόπουλος Δημήτρ.
Καραγιαννάκης Θεόφιλος
Καραδήμος Δημήτριος
Καραΐσκου Φωτεινή
Κατή Σωτηρία
Κατής Χρήστος
Κουτρούλης Θωμάς
Μίχαλου Ελένη
Μουρμούρη Ελένη
Μπαρτζιώκας Κων/νος
Παλούκης Δημήτριος
Πατσιαλής Απόστολος
Πατσιαλής Βασίλειος
Πέτρου Χρήστος
Σιδέρη Μαρίνα
Τζέλλας Κων/νος
Φιφλή Ελένη
Ψύχα Βαΐα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΛΛΑΝΩΝ
Αθανασού Γεωργία
Βαϊόπουλος Χρήστος
Καλυβιώτης Θεόδωρος
Λαναράς Σωτήριος
Μαυρουδής Ευάγγελος
Μπουραζάνη Τένια
Σιαφάκας Κωνσταντίνος
Φαλάρας Βασίλειος

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΥΛΛΟΥ 
Γιαννάκου Δάφνη
Γκαρέλη Χρυσούλα
Λιάχανος Ηλίας
Λύτρας Ευάγγελος
Μακρής Δημήτριος
Σπυρόπουλος Χρήστος
Τζιβένης Σπυρίδων
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής