Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Εντυπωσιακή η συμμετοχή στην Ομιλία σε Γοργοβίτες και Μάρκο του Αχιλλέα Καραλή

Εντυπωσιακή η συμμετοχή σε όλες τις ομιλίες που πραγματοποιεί.
Μηνύματα νίκης, φτάνουν από κάθε γωνιά του Δήμου για το συνδυασμό "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΛΑΜΑ" και για τον υποψήφιο Δήμαρχο Αχιλλέα Καραλή.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος, σταδιακά ολοκληρώνει τις περιοδείες του, σε χωριά και κοινότητες του δήμου όπου το κλίμα που συναντάει από τους συγκεντρωμένους κατοίκους είναι πρωτόγνωρο.
Όλες οι συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε μέχρι στιγμής, είχαν εντυπωσιακή συμμετοχή από συνδημότες, ενώ συγχρόνως είναι αξιοσημείωτο ότι η πλειοψηφία, επιδιώκει το διάλογο με τον υποψήφιο δήμαρχο και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που τον συνοδεύουν.
"Είναι γεγονός πλέον ότι γύρω από το συνδυασμό μας υπάρχει εντυπωσιακή συσπείρωση. Άνθρωποι, όλων των ηλικιών και όλων των πολιτικών πεποιθήσεων, έρχονται να μας ακούσουν. Θεωρώ ότι με το νηφάλιο λόγο μας, με τις προτάσεις που καταθέτουμε και με τη γενικότερη στάση μας τους κερδίζουμε. Κάθε μέρα που περνά, είμαστε όλο και πιο κοντά στο στόχο μας, να κερδίσουμε την εκλογική μάχη για το Δήμο Παλαμά την Κυριακή 26 Μαΐου και στη συνέχεια να ριχτούμε στη δουλειά για να πραγματοποιήσουμε αυτά που υποσχόμαστε. Όλα αυτά τα χρόνια, πάντοτε ήμασταν δίπλα στον πολίτη και στις ανάγκες του, τον ακούγαμε και συζητούσαμε μαζί του. Με τη ίδια λογική θα συνεχίσουμε" τονίζει σε δηλώσεις του ο υποψήφιος δήμαρχος.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος, συνεχίζει τις επισκέψεις και την επικοινωνία με τους συνδημότες μας, καθώς την θεωρεί πολύ σημαντική για να πετύχει στο έργο του.

Τα χωριά Γοργοβίτες και Μάρκο επισκεύθηκε αναπτύσσοντας το πρόγραμμά του για το κάθε χωριό.

                                                       Γοργοβίτες









                                                  
                                                         Μάρκο














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής