Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δένδρου 2019 στα Βούναινα

Με παραδοσιακά κάλαντα από την Ελλάδα την Κύπρο αλλά και από τις αλησμόνητες πατρίδες φωταγωγήθηκε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο δένδρο των Βουναίνων.
Ο Μικρασιατικός Σύλλογος Βουναίνων "Η καθ ημάς Ανατολή" σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο Βουναίνων και τη στήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του δήμου Κιλελέρ διοργάνωσε και φέτος την γιορτή της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου, στην οποία η χορωδία του συλλόγου μαζί με την χορωδία της Νίκαιας υπό την καθοδήγηση του χοράρχη τους κου Αντώνη Μαρέτη έψαλλαν παραδοσιακά κάλαντα από την Ελλάδα την Κύπρο και από τις αλησμόνητες πατρίδες.
Χαιρετισμούς απεύθηναν ο αντιπεριφεριάρχης κος Γιώργος Λαδόπουλος ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού δήμου Κιλελέρ κος Κωστής Χατζηκωνσταντίνου ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βουναίνων κος Μάκης Χατζηλιάδης και ο πρόεδρος του Μ.Σ.Βουναίνων κος Ηλίας Αθαναηλίδης 
Παρόντες οι Δημοτικοί σύμβουλοι Σωτήρης Νταφόπουλος, Αθανάσιος Μούσιος, Ζωή Ανυφαντή, Γιώργος Ακριβούλης.
Όλοι τίμησαν τον πλούσιο μπούφε με το ζεστό κρασί που ετοίμασαν οι εθελόντριες του συλλόγου.
Η συνεχεία της βραδιάς δόθηκε από το χορευτικό και τις χορωδίες στην αίθουσα του συλλόγου με τη συνοδεία των μουσικών Σπύρου Καβαλιεράτου και του Ρήγα Μακρόπουλου.
Ευχαριστούμε την Ελληνική Οργάνωση Διάσωσης και Υγειονομικών Απαστολών (ΕΟΔΥΑ) για την κάλυψη της εκδήλωσης.

      ο πρόεδρος
Ηλίας Αθαναηλίδης

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής