Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η μεγαλειώδης παράσταση: "Με την Ευχή της Μάνας"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 7 Δεκεμβρίου η μεγαλειώδης παράσταση με θέμα: "Με την Ευχή της Μάνας..".

Την εκδήλωση οργάνωσε η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Σωματείων " Η Πανθεσσαλική Στέγη" σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας ΠΕ Καρδίτσας και της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων.

Την παράσταση παρακολούθησαν πλήθος κόσμου.
Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σειρά από δρώμενα, χορούς, παιχνίδια και τραγούδια, τα οποία συνέθεταν τη ζωή της Καραγκούνας από τη γέννησή της ως το γάμο στην ευρύτερη περιοχή του κάμπου της Καρδίτσας.

Σαγιάδες λικνίζονταν, ενώ μικροί και μεγάλοι μεθούσαν από την πανδαισία των χρωμάτων και τον ήχο της σβαρνιάρας...
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα εκδηλώσεων "ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ", στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για τον αρχαιότερο πολιτιστικό σύλλογο της Αθήνας.Ο «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ» υπήρξε το κέντρο κάθε πνευματικής και κοινωφελούς δραστηριότητας της εποχής.

Στον "ΠΑΡΝΑΣΣΟ" έγινε και η ομιλία του Πιερ Ντε Κουμπερτέν για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 1896 από την Αθήνα.
Καλή συνέχεια και καλές γιορτές!!
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής