Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Κι άλλο κρούσμα ληστείας και εκφοβισμού στην Ιτέα

Διαστάσεις λαμβάνει η εγκληματική δράση των ληστών εδώ στην Ιτέα.
Διάφορα κρούσματα ληστείας κάθε τόσο καταγγέλονται από συγχωριανού μας. Διαρρήκτες χωρίς ενδοιασμό και με απύθμενο θράσος όπως λένε και οι ίδιοι.
Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ στις 2:00πμ το πρωί άγνωστοι διαρρήκτες προσπάθησαν να "ανοίξουν" σπίτι εδώ στην Ιτέα και μάλιστα κεντρικότατο.
Το χειρότερο δε, είναι ότι οι ιδιοκτήτες ήταν μέσα με αναμμένα φώτα γιατί έτυχε να είχαν και καλεσμένους. Χτυπούσαν τα παράθυρα γύρω από το σπίτι τρομάζοντας τους θαμώνες μέχρι να ακούσουν φωνές και να φύγουν...
Για τέτοιο θράσος μιλάμε...
Στη συνέχεια η Αστυνομία ήρθε άμεσα, αλλά είχαν εξαφανισθεί...
Παρόμοια περιστατικά έχουν καταγγελθεί εδώ στο χωριό και οι κάτοικοι προσπαθούν να εξοπλισθούν πλέον με διάφορα συστήματα συναγερμού, και με οτιδήποτε άλλο για να αποτρέψουν κάθε προσπάθεια των ληστών...
Εκφράζουν την έντονη αγανάκτηση και ανησυχία τους για τα συνεχή και πολλαπλά κρούσματα κλοπών στο χωριό. Ζουν υπό το φόβο των επιθέσεων καθώς έρχονται, το τελευταίο διάστημα αντιμέτωποι με ληστρικές επιδρομές. Η έλλειψη επαρκούς αστυνόμευσης και φύλαξης αυξάνει την αγωνία τους οι οποίοι, σε κάποιες περιπτώσεις μιλούν και για αυτοάμυνα αν χρειασθεί.
"Τα κρούσματα έγιναν ακόμη πιο έντονα τους τελευταίους μήνες..λένε οι κάτοικοι...απαιτούμε μια καθημερινότητα με ασφάλεια και ηρεμία, χωρίς ληστρικές επιδρομές, είναι δικαίωμα όλων μας" 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής