Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνο Νούσιο

Αγαπητές συμπολίτισσες και  συμπολίτες,
Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να εκπέμψουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας, αγάπης και ανθρωπιάς.
Το μήνυμα των Χριστουγέννων, προβάλει πιο επίκαιρο από ποτέ, κάτω από τις εξαιρετικά επιβαρυμένες συνθήκες που διανύει τα τελευταία χρόνια η πατρίδα μας.
Ας γίνει η αλληλεγγύη, δύναμη της κοινωνίας μας.
Με αυτές τις σκέψεις, με πίστη και ελπίδα εύχομαι ολόψυχα η Γέννηση του Θεανθρώπου να ζεστάνει τις καρδιές μας και το πνεύμα των Χριστουγέννων να μας γαληνέψει, να φωτίσει τις ψυχές μας για να προσφέρουμε αγάπη, χαμόγελα και για να έρθουμε πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και κυρίως με αυτούς που έχουν ανάγκη, κάνοντας πράξη όσα συμβολίζει η Θεία Γέννηση, την προσφορά και τη φιλαλληλία.
       
                   Με τιμή
      Κωνσταντίνος Γ. Νούσιος
  Αντιπερειφερειάρχης Καρδίτσας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής