Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Στο δίκτυο φυσικού αερίου και με τη "βούλα" ο Παλαμάς

Την τροφοδότηση του δικτύου διανομής του Παλαμά, στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανάπτυξης 2019-2023, εγκαινίασε η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, χθες το απόγευμα της Τρίτης (10/12) πραγματοποιώντας εκδήλωση παρουσία των τοπικών αρχών και πολιτών.

Την τελετή αφής φλόγας του αερίου, τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν ομιλίες ο δήμαρχος Παλαμά, κ. Γιώργος Σακελαρίου, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λ. Μπακούρας, τα Διευθυντικά στελέχη της εταιρείας και το προσωπικό της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Ο δήμαρχος Παλαμά Γιώργος. Σακελλαρίου ευχαρίστησε την Εταιρεία για την πολύτιμη συνεργασία και χαιρέτησε το γεγονός ότι ο Παλαμάς είναι από τις πρώτες επαρχιακές πόλεις που συνδέονται με το δίκτυο φυσικού αερίου. Υπογράμμισε δε το γεγονός ότι οι κάτοικοι του Παλαμά εκδήλωσαν από την πρώτη στιγμή ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την χρήση του φυσικού αερίου, υποβάλλοντας κατά την διάρκεια της προεγγραφής 1.500 αιτήσεις σύνδεσης με το δίκτυο του φυσικού αερίου.

πηγή





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής