Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Στη φετινή γουρνοχαρά του Γιώργου Διδάγγελου

Η οικογένεια του Γιώργου Διδάγγελου στον Παλαμά, κράτησε και φέτος την παράδοση, αναβιώνοντας την πατροπαράδοτη γουρνοχαρά στην οποία παρευρέθηκε πλήθος κόσμου και μαζί τους και εμείς καλεσμένοι στην όμορφη αυτή γιορτή...
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η φιλοξενία της οικογένειας Διδάγγελου ήταν εκπληκτική...
Χάσαμε το μέτρημα πλέον για το πόσα χρόνια αναβιώνει η οικογένεια του Γιώργου και της Μιράντας Διδάγγελου την πατροπαράδοτη γουρνοχαρά στον Παλαμά.
Οι καρδιές της οικογένειας Διδάγγελου είναι πάντα ανοικτές για να δεχθούν το πλήθος των φίλων που κάθε χρόνο στις 27 Δεκεμβρίου φροντίζουν να μην υπάρχει κάτι άλλο στο πρόγραμμά τους για να μπορούν να δώσουν το παρόν στην σύναξη αυτή.
Φίλοι από τα παλιά και το ραντεβού μας εκεί μας δίνει μεγάλη χαρά.
Τα κρέατα άφθονα, ψήνονταν στην τεράστια ψησταριά από τους ψήστες που φρόντισαν να ανάψει από νωρίς η φωτιά. Παραδίπλα γυρνούσε το γουρουνόπουλο και μαζί με τα άφθονα λουκάνικα που κρέμονταν στην τέμπλα πριν πέσουν στη σχάρα, κρασιά, σαλάτες και γλυκά, συνέθεταν ένα αξεπέραστο σκηνικό για το πατροπαράδοτο τραπέζι.
Πάνε και οι δίαιτες, πάνε όλα...
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια πεντανόστιμη μπριζόλα;

Φυσικά, όλη πρώτη ύλη ήταν όλη από το χοιροστάσιο της ΧΟΙΡΟΠΑΛ που παράγει το εξαιρετικής ποιότητας χοιρινό κρέας και τα θαυμάσια λουκάνικα, παρασκευάζονται στο κρεοπωλείου του Ιάσονα Διδάγγελου.

Το παρόν έδωσαν φέτος πολιτικοί από το νομό μας και όλη την Θεσσαλία.
Στη γουρνοχαρά παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων:
Ο Βουλευτής Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός, ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, ο πρώην Νομάρχης Λάρισας Λουκάς Κατσαρός, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κωστής Νούσιος, ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, Ντίνος Κόκκινος, ο Τάσος  Τσιώνας και η Πιπίτσα Φιλίππου, ο πρόεδρος Αμφικτιονίας Καραγκούνηδων Απόστολος Φιρφιρής, ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας "Αλήθεια" Γιώργος Αμβροσίου, ο Νίκος Παπάς κ. α.

Γιώργο και Μιράντα ευχαριστούμε για την υπέροχη φιλοξενία σας...
Άντε και του χρόνου.

 Ο οικοδεσπότης υποδέχεται την μπάντα του δήμου που ήρθε για τα κάλαντα



Ο οικοδεσπότης Γιώργος Διδάγγελος με τον δήμαρχο Παλαμά Γιώργο Σακελαρίου, τον βουλευτή Καρδίτσας Γιώργο Κωτσό και τον πρώην Νομάρχη Λάρισας Λουκά Κατσαρό.



 Έλενα Μουρμούρη, Νίκος Ράπτης, Χρύσα Γκαρέλη

Ο πρώην Νομάρχης Λάρισας Λουκάς Κατσαρός με τον Νίκο Ράπτη και τις κυρίες Χρύσα Γκαρέλη και Έλενα Μουρμούρη

Ο Γιώργος Διδάγγελος με την σύζυγό του Μιράντα και τον πρώην Νομάρχη Λάρισας Λουκά Κατσαρό

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κωστής Νούσιος με τον οικοδεσπότη


 Ο Βουλευτής Καρδίτσς Γιώργος Κωτσός με τις κυρίες Πιπίτσα Φιλίππου και Έλενα Μουμούρη

Ο διευθυντής γραφείου του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα κος Ντίνος Κόκκινος, ο Βουλευτής Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός μαζί με τον πρώην Νομάρχη Λάρισας Λουκά Κατσαρό





 Μαζί και η Θεατρική σκηνή Καρδίτσας

Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καραγιάννης η Κατερίνα Σταθοπούλου και Μαρία Καραμπινά.


Γιώργος Διδάγγελος και Γιώργος Μπούκης

Με τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ Νίκο Δούκα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής