Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Απόλυτη δικαίωση

Πολύ σύντομα δικαιώθηκα για ένα θέμα που έθιξα καυτηριάζοντας τη στάση της δημοτικής αρχής Παλαμά.
Πρόκειται για το υπό ίδρυση Διαδημοτικό Κέντρο Φιλοξενίας Ζώων.
Ο δήμαρχος Παλαμά κ Σακελλαρίου χωρίς να διαλεχθεί με τις τοπικές κοινωνίες συνηγόρησε στην αρχή για τους Γοργοβίτες πλησίον της ΒΙΠΕ και αργότερα για την Αστρίτσα.
Ήταν φυσικό λοιπόν να ξεσπάσει θύελλα διαμαρτυριών ενώ τα προφανή οφέλη δεν πείθουν τους κατοίκους. Άλλωστε είναι δυνατόν να πιστεύει εχέφρων άνθρωπος ότι από το κέντρο αυτό μπορεί να δρομολογηθεί ικμάδα ανάπτυξης;;;
Τελικά όπως δήλωσε ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Τσιάκος η σκέψη για την Αστρίτσα εγκαταλείπεται επειδή ακριβώς διαφωνεί η τοπική κοινωνία.
Έτσι αναζητείται άλλος χώρος πλησίον των ορίων του δήμου Καρδίτσας που να πληροί τις προϋποθέσεις και που βρίσκει σύμφωνες τις τοπικές κοινωνίες.
Ο κ Τσιάκος έξυπνα φερόμενος προωθεί το θέμα, τακτική που δεν τήρησε ο δήμαρχος του Παλαμά.
Δεν επιχαίρω για την εξέλιξη ωστόσο νοιώθω ικανοποίηση που συνέβαλα κι εγώ με τη φωνή μου να μη περάσει μια απόφαση που δεν την ήθελαν οι κάτοικοι της Αστρίτσας.

Φωτεινή Καραϊσκου
Δημοτική Σύμβουλος





1 σχόλιο:

a.anastasopoylos@gmail.com είπε...

Φωτεινή μπράβο σου που έπιασες το θέμα από τη σωστή του θέση.
Στις τοπικές κοινωνίες δεν επιβάλλεται ο τρόπος ζωής των , επιλέγεται από αυτές και καλό είναι να πάμε επιτέλους από το εγώ στο εμείς ……………………..

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής