Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

«Κάηκε» η Αστρίτσα, σε αναζήτηση άλλου χώρου για το Διαδημοτικό Καταφύγιο Ζώων

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται η περιοχή της Αστρίτσας ως χώρος δημιουργίας Διαδημοτικού καταφυγίου φιλοξενίας ζώων, σύμφωνα με όσα μας ανέφερε ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος.
Ο κ. Τσιάκος υποστήριξε πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι αν μία τοπική κοινωνία αντιδρά για το χώρο που επιλέχθηκε αλλά εξέφρασε την απορία για τις αντιδράσεις. Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για ένα χώρο φιλοξενίας πρότυπο, με υψηλότατες προδιαγραφές, παρουσία μονίμων κτηνιάτρων, όπου θα κάνουν πρακτική φοιτητές της Κτηνιατρικής και θα αναβαθμίσει σημαντικά την περιοχή που θα κατασκευαστεί και θα βοηθήσει την ανάπτυξή της.
Ο δήμαρχος Καρδίτσας άφησε να εννοηθεί ότι εδώ και μέρες γίνεται αναζήτηση περιοχής, πιο κοντά στο Δήμο Καρδίτσας και ήδη έχουν επισημανθεί κάποιες που θα τεθούν υπόψιν των τοπικών κοινωνιών για να μην υπάρξουν παρόμοια προβλήματα. Επίσης, μας είπε ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο κέντρο φιλοξενίας θα προέρχονται από τον Δήμο που θα το στεγάσει σε έδαφός του.

Π.Κ.

πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής