Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Ημέρες εγκατάλειψης και θλίψης για τον Δήμο Παλαμά

Αφορμή για τα γραφόμενα μου στάθηκε μια απρογραμμάτιστη βόλτα σήμερα το πρωί στον Παλαμά. Αισθάνθηκα ότι ζούμε σε έναν τόπο εγκαταλελειμμένο. Από κάθε άποψη. Δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς ότι κάποιος νοιάζεται για την εικόνα του Παλαμά. Ότι υπάρχει Δήμαρχος, ότι υπάρχουν Υπηρεσίες, ότι υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για την ποιότητα ζωής αυτής της πόλης.
Άθελά μου θυμήθηκα την εποχή της αντιδημαρχίας μου. Ο Παλαμάς έλαμπε. Χωρίς πόρους αλλά με πραγματική αίσθηση προσφοράς, κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου δίναμε και την ψυχή μας για έναν δήμο ανθρώπινο, για έναν όμορφο Παλαμά.
Στενοχωρημένη αλλά περισσότερο απογοητευμένη, μπήκα σχεδόν σε όλες τις γειτονιές.
Οι εικόνες που έβλεπα με γέμισαν θλίψη και ποικίλα ερωτήματα.
Τι άλλαξε κ. Δήμαρχε:::
Δεν έχετε σωστούς συνεργάτες;;;
Δεν έχετε χρήματα στα ταμεία σας;;;
Δεν κυκλοφορείτε λόγω του κορονωιού και δεν γνωρίζετε σε τι κατάσταση φτάσατε το δήμο μας,;;;
Θλίβομαι πραγματικά όταν αντικρίζω το πάρκο "ΤΙΤΑΝΙΟΝ" να έχει αφεθεί στην τύχη του.  Θλίβομαι ακόμη περισσότερο όταν στα κλειστά σχολεία μας τα χόρτα υψώνονται στο ύψος του ενός μέτρου.  Όταν το πάρκο "ΑΣΤΕΡΙΟΝ" φοβάσαι να το πλησιάσεις γιατί εγκυμονεί κινδύνους από τρωκτικά και φίδια.
Τέτοιες μέρες μαζί με τους συνεργάτες μου πλύναμε και ασπρίσαμε, σε απόσταση περίπου 10 χιλιόμετρα, πεζοδρόμια και απολυμάναμε με το καδοπληντύριο όλους τους κάδους.
Τώρα οι δρόμοι είναι ακαθάριστοι....και οι κάδοι σκουπιδιών γίνονται απλησίαστοι λόγω δυσοσμίας.
Τι έγινε κ. Σακελλαρίου;;;
Τα οικονομικά λέτε τα συμμαζέψατε...εργάτες για πράσινο πήρατε με παράτυπο τρόπο σαν υδρονομείς από 1 Απριλίου.
Γιατί εγκαταλείψατε έτσι την πόλη μας και γενικά τον δήμο;;;
Άλλα και τα χωριά το ίδιο πρόβλημα έχουν απ΄οτι είδα...
Βγείτε λίγο έξω απ το καβούκι σας να δείτε την κατάντια σας.
Αγοράσατε λάπτοπ για την διεξαγωγή δημοτικών συμβουλίων.
Πείτε στους δημότες ότι τα λάπτοπ θα έρθουν όταν λήξει ο κορωνοιός και δώστε κάνα φράγκο σε κανένα δημότη μας να καθαρίσει επιτέλους τον δήμο μας.
Πραγματικά απορώ με την τεράστια ανοχή που δείχνουμε ως δημότες.

       Φωτεινή Καραϊσκου
Δημοτική Σύμβουλος Παλαμά





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής