Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Ε.Δ.Ε. στο Κέντρο Υγείας Παλαμά για παρατυπίες

Θέμα «παρατυπιών» που αφορούν στον εμβολιασμό πολιτών προέκυψε ξαφνικά στο Κέντρο Υγείας Παλαμά!

Ειδικότερα, το KarditsaLive.Net μίλησε σχετικά με το Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτη Σερέτη, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι έχει «ήδη διατάξει να διεξαχθεί κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο Κέντρο Υγείας Παλαμά».

Όπως ανέφερε ο κ. Σερέτης, αφορμή για την Ε.Δ.Ε αποτέλεσε έγγραφο που απέστειλε στην 5η ΥΠΕ ο Διευθυντής του Κ.Υ., το οποίο αναφέρεται σε «παρατυπίες με τον εμβολιασμό», χωρίς να προχωρήσει ωστόσο ο Διοικητής σε άλλες διευκρινίσεις αν και ρωτήθηκε από την ηλεκτρονική εφημερίδα μας.

Ο κ. Σερέτης επισήμανε πως δεν μπορεί να πει οτιδήποτε πριν ολοκληρωθεί η Ε.Δ.Ε. και εξαχθεί το σχετικό πόρισμα περίπου σε μια εβδομάδα.

Η Ε.Δ.Ε ανατέθηκε στον αρμόδιο Υποδιοικητή της 5ης Υ.Π.Ε κ. Ηλία Τσιαούση.

Καραγιάννης Φώτης


KarditsaLive.Net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής