Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Πόσο εύκολο είναι τελικά στη σημερινή εποχή τα κανάλια, οι εφημερίδες και τα sosial media να κρεμάσουν κάποιον στα μανταλάκια και να αναγάγουν σε μείζον ζήτημα ένα θέμα χωρίς να γνωρίζουν και να το διασταυρώσουν με ρεπορτάζ. 

Βιώνουμε τις τελευταίες μέρες μια ομοβροντία από αναρτήσεις με βαρύγδουπους τίτλους για το Κέντρο Υγείας Παλαμά. 

Η αλήθεια είναι πώς υπήρξε ένα ζήτημα με κάποιους ανεμβολίαστους (47) που φαίνονταν στο σύστημα εμβολιασμένοι αλλά λίγοι τον αριθμό.
Η υπόθεση έχει πάει για διερεύνηση και διατάχθηκε ΕΔΕ απο τους αρμόδιους.
Ωστόσο τα κανάλια, τα κοινωνικά δίκτυα και οι εφημερίδες επιμένουν σε μεγάλους και πηγαίους τίτλους για ίδιον όφελος φυσικά και για περισσότερα κλίκ.

Κάποιοι από τους τίτλους:

- Εμβολιαστικό Κέντρο Παλαμά 40.000 εμβολιασμοί με 6.000 χιλιάδες κατοίκους
- Χαμός με εμβολιασμούς στην Καρδίτσα, δεν έχει προηγούμενο αυτό που έχει γίνει
- Αποκαλύψεις "φωτιά" για το σκάνδαλο στο ΚΥ Παλαμά
- Κύκλωμα στον Παλαμά
- Απίστευτη κομπίνα στην Καρδίτσα κ.α

Τα συμπεράσματα δικά σας... 

 Παύλος Σαμαράς

 

















3 σχόλια:

ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΠΑΠΠΑ είπε...

Το έχουμε εύκολο να κάνουμε την τρίχα -τριχια και ειδικά οι αρθρογράφοι (οι περισσότεροι)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΣ είπε...

Δεν έχει καμία σχέση ότι ο Παλαμάς έχει πλυθησμο 6000 και εμβολιαστηκαν 40000.τα χωριά τα υπολόγισε???? Που εμβολιαστηκαν στον Παλαμά.

ΑΝΝΑ ΚΟΥΣΙΑΝΤΖΑ είπε...

Μην μας διασύρουν, όλοι το είδαμε ποση πίεση δεχόταν το ΕΣΥ και το προσωπικό,θα μας τρελάνουν οι δημοσιογράφοι,40000 εμβόλια έγιναν στους κατοίκους;;..το πρώτο εμβολιαστικό κέντρο που δέχτηκε καθημερινά κόσμο, από όλη την Θεσσαλία...;;; έγινε μια παρατυπία που ο καθένας δίνει τη δική του διάσταση..... σκεφτείτε να τους καλέσουν για την τρίτη δόση.. τότε θα έχουμε ρεκόρ εμβολιασμών το πανελλήνιο...

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής