Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Ξακουστός έγινε ο Παλαμάς Καρδίτσας

Ξακουστός έγινε ο Παλαμάς Καρδίτσας η πόλη μας, για τους λάθος λόγους όμως. 
Η εγκληματική ενέργεια της υπαλλήλου στο Κ.Υ. Παλαμά δεν αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία της Παλαμιώτικης κοινωνίας. Αυτό αποδεικνύει άλλωστε και το γεγονός ότι τα πλαστά πιστοποιητικά δεν αφορούσαν Παλαμιώτες, όπως αναφέρουν τα τελευταία γεγονότα. Ένα μάλιστα απ' αυτά τα πλαστά πιστοποιητικά χορηγήθηκε ακόμα και σε γιατρό νοσοκομειακής μονάδας της Βόρειας Ελλάδας ο οποίος μπαινοβγαίνει σε ΜΕΘ!!!

Κακώς λοιπόν διάφορα δημοσιεύματα στιγματίζουν ειρωνευόμενα τον Παλαμά αντί να επικεντρώνονται στην πηγή του προβλήματος. 

Και αυτή, κατά την άποψή μου, δεν είναι άλλη από την ανίατη παθογένεια ενός τμήματος της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού δημοσίου να θεωρούν τους εαυτούς τους πιο "μάγκες" από τους υπόλοιπους. Να πιστεύουν ότι το πρόβλημα του κορωνοϊού ξεπερνιέται με μια πλαστή βεβαίωση. Ότι ξέρουν να ξεπερνούν "εμπόδια" εύκολα κι "ανώδυνα" γιατί έχουν "γνωστούς" και "τρόπους" που τους κάνουν ξεχωριστούς από την υπόλοιπη "πλέμπα".

Μια νοοτροπία που την βλέπουμε καθημερινά παντού. Κυρίως στις δημόσιες υπηρεσίες αλλά όχι μόνο εκεί. Υπάρχουν συνάνθρωποι (και είναι πολλοί) που ακόμα και για να πάρουν ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ψάχνουν να βρουν "γνωστό" για να το κάνουν.

Μια νοοτροπία που, μέσα στην ελληνική κοινωνία, μεταλαμπαδεύεται με έναν περίεργο τρόπο, ατόφια και ακέραια, από τη μια γενιά στην άλλη οδηγώντας στο συμπέρασμα που πολύ συχνά και σωστά ο φίλος γιατρός Nikos Douladiris χρησιμοποιεί ότι "ο δρόμος είναι άσωτος"!

         Μπάμπης Παπαδόπουλος
          πρ. δήμαρχος Σοφάδων



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑι να ήταν μόνο αυτό αγαπητέ κύριε Παπαδόπουλε αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου αν θέλετε να δείτε και το υπόλοιπο διαβάστε την καταπληκτική αναφορά του Αξιότιμου κυρίου Τραΐανού Παναγιώτη...…Φυλακή στους 300 πραξικοπηματίες,

οι οποίοι κατέλυσαν το Σύνταγμα

και συνειδητά μετέτρεψαν τη Βουλή σε «γιάφκα» φασισμού.



Αυτοί, με τις «πλάτες» των ξένων

—και για την «κονόμα»—,

μετέτρεψαν τη Δημοκρατία μας σε φασιστική «βασιλεία»…

…των Μητσοτάκηδων …των Παπανδρέου …και των Καραμανλήδων https://traianou.gr/2021/07/%ce%b5%cf%80%ce%ad%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82.html

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής