Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Μια Φθινοπωρινή ζεστή βραδυά γεμάτη αγάπη και τραγούδι

Μια Φθινοπωρινή ζεστή βραδιά γεμάτη αγάπη και υπέροχα τραγούδια απόλαυσαν οι δημότες Παλαμά χθες το βράδυ Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου στην πλατεία του Παλαμά.

Η συναυλία αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε για ιερό σκοπό. Μεγάλα ονόματα με τεράστια ιστορία στο χώρο της μουσικής σκηνής δήλωσαν παρών σ’ αυτή την προσπάθεια και συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η εν λόγω συναυλία.
Η ορχήστρα υπέροχη με τις μοναδικές φωνές της Πίτσας Παπαδοπούλου, Στέλλας Καρύδα, Λάμπρου Καρελά και Γιώργου Σακελλαρίου μας ταξίδεψαν για ένα τρίωρο σχεδόν σε παλιά και νέα λαϊκά τραγούδια γεμάτα νοσταλγία και συγκίνηση.
Φυσικά ξεχώρισε η μοναδική φωνή της Πίτσας Παπαδοπούλου που μάγεψε την ψυχή μας.

Διεύθυνση Ορχήστρας: Στέλιος Καρύδας

Είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό.

Ήταν μια βραδιά ξεχωριστή από κάθε άποψη

Παύλος Σαμαράς









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής