Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Συναυλία αλληλεγγύης στην κεντρική πλατεία Παλαμά

Η Γεωργία μας είναι ένα νέο κορίτσι, μια νεαρή μητέρα δύο ανήλικων παιδιών που παλεύει να κερδίσει ξανά τη ζωή της και να αγκαλιάσει τα παιδιά της! 
Με τη βοήθεια όλων των συγχωριανών από το Προάστιο Καρδίτσας αλλά και της Εκκλησίας, έκανε την εγχείρηση και τα πρώτα σημάδια  ανάκαμψης άρχισαν να φαίνονται! 
Ο δρόμος είναι μακρύς..
Για αυτό χρειάζεται τη στήριξη όλων μας! 

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και κυρίως τους καλλιτέχνες για την ευγενική προσφορά τους. 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Κυρία Πίτσα Παπαδοπούλου για την μεγάλη αγκαλιά γεμάτη αγάπη και τραγούδια που φέρνει στη Γωγώ!

Σας καλούμε λοιπόν να έρθετε αύριο στον Παλαμά και να συνδράμετε στο σκοπό! 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναυλία Αλληλεγγύης!

Ο Δήμος Παλαμά σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠΑΠ συν διοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στην Κεντρική πλατεία Παλαμά με σκοπό την στήριξη της συνδημότισσάς μας  Γεωργίας Κλέτσιου για την αποκατάσταση της υγείας της. 

Μεγάλα ονόματα με τεράστια ιστορία στο χώρο της μουσικής σκηνής δηλώνουν παρών σ’ αυτή την προσπάθεια και συμβάλλουν τα μέγιστα ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η εν λόγω συναυλία.

Τραγουδούν:

Πίτσα Παπαδοπούλου, Λάμπρος Καρελάς, Γιώργος Σακελλαρίου και Στέλλα Καρύδα

Διεύθυνση Ορχήστρας: Στέλιος Καρύδας

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Κατά την διάρκεια της συναυλίας θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τον Covid-19 που ισχύουν για τους εξωτερικούς χώρους (αποστάσεις - χρήση μάσκας - χρήση αντισηπτικών).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής