Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Κάν’ το ν’ ακουστεί 2023...

Ο Όμιλος Ραδιοφωνίας του σχολείου μας συμμετείχε στο Μαθητικό διαγωνισμό ραδιοφωνικού μηνύματος “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2023” με θέμα "Η νέα γενιά για την Ειρήνη - Youth for Peace".

Αν θέλετε, μπορείτε να ψηφίσετε τη συμμετοχή μας.

Η συμμετοχή με τις περισσότερες ψήφους θα πάρει το Βραβείο Ακροατών Ραδιοφωνικού Μηνύματος. Η Τελετή Βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου 2023 στη Ζάκυνθο.

Ο σύνδεσμος για να ψηφίσετε είναι ο ακόλουθος:

https://vote.europeanschoolradio.eu/contest2023/listeners/el/Mes-likes-new.php?sort=like&gimnasio=1

Η συμμετοχή του σχολείου μας (1ο Γυμνάσιο Καρδίτσας) έχει κωδικό 8447. 
Ο τίτλος της συμμετοχής είναι "ΕΙΡΗΝΗ".

Για να ψηφίσετε, βρείτε τη συμμετοχή μας στο σύνδεσμο, ακούστε το ραδιοφωνικό μας μήνυμα και στη συνέχεια πατήστε την καρδούλα που θα εμφανιστεί.

Αν θέλετε, διαδώστε το σύνδεσμο και τον κωδικό συμμετοχής μας!

Η ψηφοφορία λήγει στις 20 Απριλίου 2023.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής