Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Ο Χρήστος Παπαθανασίου υποψήφιος στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" ΤΟΥ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Υποψήφιος με τον Συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Υπ. Δήμαρχου Παλαμά Σωκράτη Δασκαλόπουλου θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ο Χρήστος Παπαθανασίου.
Ο κ. Παπαθανασίου υπηρετεί ως αστυνομικός στο Α.Τ. Σοφάδων και κατάγεται από την Ιτέα όπου και διαμένει μόνιμα. Ασχολείται ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση όπου και είναι εκλεγμένος ως σύμβουλος στην Τ.Κ. Ιτέας. Κατά την παρουσίασή του ο Υπ. Δήμαρχος Παλαμά Σωκράτης Δασκαλόπουλος δήλωσε: 
"Σήμερα υποδεχόμαστε και τυπικά πλέον τον Χρήστο Παπαθανασίου. Έναν άνθρωπο που είναι μαζί μας από τα πρώτα βήματα του Συνδυασμού. Από την πρώτη στιγμή η εντύπωση που αποκόμισα είναι και η ρεαλιστική εικόνα του κ. Παπαθανασίου προς την τοπική κοινωνία. Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο που πραγματικά όλοι γνωρίζουμε τα προτερήματά του, πού δεν είναι άλλα από την καλοσύνη, την έμφυτη ευγένεια, το ήθος και προπάντων την τιμιότητα που τον συνοδεύει σε όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού του βίου. Είναι πραγματική τιμή για εμένα αλλά και για την τοπική κοινωνία της Ιτέας η υποψηφιότητα του Χρήστου Παπαθανασίου. Κλείνοντας, θα ήθελα να προσκαλέσω τους συντοπίτες από την Ιτέα να αγκαλιάσουν την υποψηφιότητα του κ. Παπαθανασίου, για τον λόγο που όλοι γνωρίζουμε, πως οι τίμιοι άνθρωποι είναι δυστυχώς πλέον δυσεύρετοι, και ο Χρήστος Παπαθανασίου είναι ένας από αυτούς." 

Ο κ . Παπαθανασίου δήλωσε με την σειρά του: 
"Ευχαριστώ πολύ τον κ. Σωκράτη Δασκαλόπουλο για την τιμή που μου έκανε και θα βάλω τα δυνατά μου να δικαιώσω τους συντοπίτες μου και τον Συνδυασμό μας για τις προσδοκίες που τρέφουν προς το πρόσωπό μου."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής