Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΤΟΕΒ Τιτανίου Παλαμά

Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ Παλαμά

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση καλωσόρισε και χαιρέτησε την συνέλευση του Οργανισμού τα μέλη και τους αγρότες της περιοχής του δήμου Παλαμά ο πρόεδρος Βασίλης Γιαννάκος.

Βασικός σκοπός ήταν η έγκριση των: Απολογισμού - Ισολογισμού του οικονομικού έτους 2022 και προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2023 του Οργανισμού, όπως αναγράφεται και στo πρόγραμμα με τα έργα του ΤΟΕΒ που έλαβαν όσοι παραβρέθηκαν στην γενική συνέλευση.

Επιπλέον έδωσαν τη δυνατότητα της άμεσης επικοινωνίας και ενημέρωσης για θέματα του Οργανισμού

Στην εκδήλωση τίμησε και ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής