Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Αθλητικό είναι το θέμα Δήμαρχε!

Κύριε Σακελλαρίου, μην κυνηγάτε πολιτικούς ανεμόμυλους και μη βλέπετε πολιτικές σκοπιμότητες εκεί που δεν υπάρχουν. 
Μόνο όταν καταλάβατε ότι πλέον κάνατε λάθος και ακούσατε τα παράπονα των καταστηματαρχών, παρακαλέσατε να γίνουν οι αγώνες στον Παλαμά και μάλιστα βγάλατε και παραχωρητήριο, χωρίς καν να γίνει εκ’ νέου αίτηση από τον σύλλογο. 
Προσωπικά εγγυηθήκατε την διεξαγωγή των αγώνων για τις 19 Μαρτίου στον προπονητή Κώστα Γαλλιό και μετά αθετήσατε την υπόσχεσή σας. 
Όσο κι αν προσπαθείτε να διαστρεβλώσετε την αλήθεια, γίναμε μάρτυρες της δικής σας απροθυμίας και του προέδρου του ΔΟΠΑΠΑΠ. 
Αμελήσατε να αναφέρετε τι έγινε τον Οκτώβριο, αμελήσατε τις δικαιολογίες σας περί φθοράς του παρκέ, ότι δεν υπάρχουν ελεύθερες ημερομηνίες, ότι έχει άλλο αγώνα κτλ. 
Δήμαρχε, το πρώτο πράγμα που διδάσκεται στη σχολή μας είναι η πειθαρχία, η αυτοκυριαρχία και το αθλητικό πνεύμα γι’ αυτό μην αναλώνεστε στο να δίνετε αυτοδιοικητικές συμβουλές. 
Το θέμα είναι αθλητικό και όχι πολιτικό. 
Όλοι γνωρίζουμε τι έγινε και περισσότερο από όλους εσείς.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο προπονητής 

             Κώστας Γαλλιός



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αθλητισμός στον Παλαμά είναι μόνο οι Τιτάνες κι ο Ατρόμητος και σύλλογοι μόνο οι Καραγκούνηδες. Όλα τ άλλα είναι απλώς "οδοντόκρεμες"

Ανώνυμος είπε...

Ειστε απαραδεκτοι να ονομαζεται "οδοντοκρεμες"μια σχολη που επι σειρα ετων υποστηριζει !! Και εκτως αλο τον αθλητισμο μαθαινει στα παιδια μας το ηθος και τον σεβασμο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά είναι <>.....

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής