Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Η Ελένη Κούτρα- Καράβα υποψήφια στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΜΑ Η ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΤΡΑ - ΚΑΡΑΒΑ.

Υποψήφια με τον συνδυασμό "Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου στον δήμο Παλαμά θα είναι στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η κ. Ελένη Κούτρα- Καράβα. Η κ. Κούτρα είναι Τεχνολόγος- Γεωπόνος και δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα. Κατά την παρουσίασή της ο 

Υπ. Δήμαρχος Σωκράτης Δασκαλόπουλος δήλωσε: 
"Σήμερα υποδεχόμαστε την κ. Ελένη Κούτρα -Καράβα. Μία παρουσία στο ψηφοδέλτιό μας που σηματοδοτεί την γυναίκα με επαγγελματική-επιστημονική κατάρτιση και παράλληλα σύζυγο και μητέρα. Στο πρόσωπο της κ. Κούτρα - Καράβα η σύγχρονη γυναίκα βλέπει τον εαυτό της, και αυτό ακριβώς είναι που επιδιώκουμε σαν συνδυασμός." 

Η κυρία Ελένη Κούτρα - Καράβα δήλωσε με τη σειρά της: 
" Ευχαριστώ τον κ. Σωκράτη Δασκαλόπουλο για την πρόσκληση να λάβω κι εγώ μέρος σε αυτή την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο. Είμαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα είναι αίσιο."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής