Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Η Προπαιδική ομάδα της Ιτέας στήν 1η θέση...

Tο Σάββατο 25/6/11 πραγματοποιήθηκε στον Παλαμά καί με απόλυτη επιτυχία το πρώτο ποδοσφαιρικό τουρνουά μεταξύ των ομάδων, Ακαδημία Ατρομήτου - Ακαδημία Καρδίτσας - Ακαδημία Πετρόπορου και Ακαδημία Ενιππέα jounior. Η ομάδα της Ιτέας κατέκτησε την πρώτη θέση.Έτσι έκλεισε ευχάριστα η ποδοσφαιρική σεζόν στο προπαιδικό πρωτάθλημα. Μπράβο στα παιδιά!!

Ο Εννιπέας jounior δημιουργήθηκε απο το σύλλογο γονέων του Δημοτικού σχολείου Ιτέας το Μάρτιο του 2010.Τον Οκτώμβριο του 2010 συμετείχε για πρώτη φορά επίσημα στο προπαιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του νομού Καρδίτσας.Πρίν λάβει μέρος στο πρωτάθλημα του νομού είχε συνεχείς προπονήσεις αλλά και συμμετοχές σε τουρνουά ποδοσφαίρου όπου αποκόμισε πολλές διακρίσεις και εμπειρίες.Απο την ίδρυσή του μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2010 προπονητής της ομάδας ήταν ο γυμναστής κ. Ηλίας Αργύρης.Απο την 1η Οκτωμβρίου 2010 και μέχρι σήμερα την ομάδα προπονεί ο γυμναστής κ. Αλκιβιάδης Τασιούλης.Ο Ενιππέας jounior αποτελείτε απο μαθητές του Δημοτικού σχολείου Ιτέας και απο μαθητές της 1ης Γυμνασίου και είναι οι εξής:Σπυρόπουλος Γιώργος, Αγγέλου Βησσάρης, Λιάχανος Μίλτος,Καράβας Τάσος, Τσέλιος Γιάννης, Γιατρόπουλος Θωμάς, Λιάχανος Ηλίας, Αναστασίου Δημήτρης, Μπαρούτας Αλέξανδρος, Τσέλιος Δημήτρης, Ψαρρής Θανάσης, Αγγέλου Μάριος, Παππάς Γιώργος, Καραγιάννης Χρήστος, Τζιφούλης Λάζαρος, Τζιφούλης Ευρυπίδης, Λύτρας Κώστας, Βελεσιώτης Νίκος και Σδόγγος Νίκος.








3 σχόλια:

Σδόγγος Θοδωρής είπε...

Το λιγότερο που πρέπει να πούμε ως Τοπική Αρχή είναι συγχαρητήρια στα παιδιά.Ευελπιστούμε να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και υποσχόμαστε να τη στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.Μπράβο παιδιά.

Λιάχανος Ηλίας είπε...

Θεωρώ χρέος μου να συγχαρώ τα παιδιά της Ακαδημίας του Ενιππέα για τη συμμετοχή τους στο 1ο Τουρνουά ποδοσφαίρου, που κατάφεραν και πήραν επάξια την 1η θέση και τον προπονητή τους Άλκη Τασιούλη.
Η νέα Δημοτική Αρχή θα είναι αρωγός τέτοιων προσπαθειών.
Λιάχανος Ηλίας
Αντιδήμαρχος Δήμου Παλαμά

Παύλος Σαμαράς είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ !!! ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΧΗ....

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής