Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Τα 5,5 εκατ. ευρώ του ΛΟΤΤΟ στην Ματαράγκα...

Κατά 5,5 εκατ. ευρώ πλουσιότερος θα είναι ο τυχερός του δελτίου που ανέδειξε η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ το Σάββατο 9 Ιουλίου και το οποίο παίχθηκε σε πρακτορείο της Ματαράγκας Καρδίτσας.

Τυχερό πρακτορείο της Κας Κολομβάτσου Δήμητρας που έδωσε την δυνατότητα πιθανότατα σε κάποιο συμπολίτη μας να κερδίσει αυτο το πραγματικά αμύθητο ποσό. Οι τυχεροί αριθμοί της 1200ης κλήρωσης που έγινε το Σάββατο είναι οι ακόλουθοι: 4, 24, 31, 42, 43, 44, +2.
Το δελτίο ήταν αξίας 7 ευρώ και είχε 14 στήλες.
Οπως τόνισε στο “ΝΑ” ο υπέυθυνος του πρακτορείου κ. Μιλτ. Κολομβάτσιος ο τυχερός που φυσικά δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, είναι είτε από τη Ματαράγκα είτε από κάποιο από τα γύρω χωριά αφού αρκετοί περαστικοί σταματούν στο πρακτορείο και παίζουν. Οι «χρυσοί» αριθμοί είναι οι εξής: 4, 24, 31, 42, 43, 44 + 2. Το ποσό αυτό είχε διαμορφωθεί έπειτα από 31 διαδοχικά τζακ-ποτ (από τις 19 Μαρτίου) -αριθμός ρεκόρ στην ιστορία του παιχνιδιού. Το προηγούμενο ρεκόρ με 28 διαδοχικά τζακ-ποτ είχε σημειωθεί στο τέλος του 2010, με συνέπεια στην πρώτη κλήρωση για το 2011 (2 Ιανουαρίου) το ΛΟΤΤΟ να δώσει 7 εκατ. ευρώ σε έναν νικητή της πρώτης κατηγορίας. Τότε είχαν συμπληρωθεί 4.389.368 στήλες. Το μεγαλύτερο ποσό που δόθηκε από το ΛΟΤΤΟ σε έναν νικητή -από το 1991, οπότε και καθιερώθηκε το συγκεκριμένο παιχνίδι- ήταν τα 7,5 εκατ. ευρώ, στις 20 Ιανουαρίου 2010, μετά από 15 διαδοχικά τζακ-ποτ. Σε εκείνη την κλήρωση είχαν παιχτεί 4.450.803 στήλες. Στη Ματαράγκα αυτή η χρυσή επιτυχία αποτελεί μοναδικό θέμα συζήτησης μεταξύ των κατοίκων που ελπίζουν το ποσό αυτό να “έπεσε” σε κάποιον που έχει πραγματικά ανάγκη.
Όποιος και να είναι ο τυχερός σε καλή μεριά και καλοφάγωτα.....

 

1 σχόλιο:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Δηλαδή 1,5 δίς σε Δραχμές....πολύ τυχερός λέμε!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής