Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011

Γιορτή Πίτας στήν Ιτέα...

Μέ πλήρη επιτυχία έγινε η καθιερωμένη ετήσια Γιορτή Πίτας στήν Ιτέα.
Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε από νωρίς το απόγευμα στήν κεντρική πλατεία τού χωριού βοηθώντας με ιδιαίτερη ευχαρίστηση στήν προετοιμασία της γιορτής. Οι γυναίκες φορώντας τήν παραδοσιακή φορεσιά της Καραγκούνας χόρεψαν με περιφάνεια στό κέντρο της πλατείας.Στήν εκδήλωση παρευρέθηκαν: Η πολιτευτής της Ν.Δ Ασημίνα Σκόνδρα, ο Πρόεδρος Θοδωρής Σδόγγος, ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Λιάχανος, ο Ιερέας, η Πρόεδρος Χαρίκλεια Μπαλαντίνα και το Δ.Σ τού Συλλόγου Γυναικών Παλαμά, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Βάϊος Καραγιάννης - Γιώργος Γκουσιάρης και οι Τοπικός Σύμβουλος Βαγγέλης Λύτρας. Ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι ο Πολιτισμός δέν έχει ηλικία καί χρώμα.
Συχγαρητήρια σέ όλους......


1 σχόλιο:

Ιτέα Καρδίτσας είπε...

Τελικά μόνο ο Σύλλογος Γυναικών και το ΚΑΠΗ κινείται πολιτιστικά μπράβο τους.....

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής