Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011

Αγροτικό πετρέλαιο...

Από την Τετάρτη 27 ή την Πέμπτη 28 και μέχρι τα τέλη του μήνα αναμένεται να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών τα χρήματα που αντιστοιχούν στην επιστροφή του ειδικού φόρου πετρελαίου για τη χρήση του 2010. Το συνολικό ποσό για όλη την χώρα υπολογίζεται στα 165 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα συμπεριληφθούν και κάποιες καθυστερήσεις στην καταβολή της επιστροφής από το 2009. Για το Ν. Καρδίτσας το ποσό υπολογίζεται σε 12-13 εκατομ. ευρώ, χρήματα που αναμένεται να δώσουν ανάσα τόσο στον αγροτικό κόσμο όσο και στην τοπική οικονομία. Το επόμενο μεγάλο ποσό που αναμένουν οι αγρότες μας είναι οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ για τις βροχοπτώσεις και το πράσινο σκουλήκι στο βαμβάκι το οποίο υπολογίζεται κατά μέσον όρο σε περίπου 25 ευρώ ανά στρέμμα (συνολικό ποσό 35 εκατομ. ευρώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής