Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

"Σώθηκε" τελικά το Λύκειο Ιτέας...

Το "σώζουν" το Λύκειο τους την νέα χρονιά η Ιτέα και το Φανάρι αφού η αρμόδια Υφυπουργός έκανε ...πίσω και δεν τα συμπεριέλαβε στα προς κατάργηση σχολεία.  
Με απόφαση της υφυπουργού Παιδείας Εύης Χριστοφιλοπούλου τα σχολεία Ιτέας και Φαναρίου θα ανοίξουν τις πύλες τους, τη νέα σχολική χρονιά, ικανοποιώντας το αίτημα των τοπικών κοινωνιών, οι οποίες είχαν αντιδράσει εντόνως στην αρχική απόφαση της κατάργησης των σχολείων τους.  Η απόφαση αφορά τις Λυκειακές Τάξεις Ιτέας και το Γυμνάσιο Φαναρίου. Η απόφαση της υφυπουργού, ωστόσο,  μιλά για αναστολή της αρχικής απόφασης πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να ξανατεθεί το ζήτημα μελλοντικά...

2 σχόλια:

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

Οι κόποι όλων έπιασαν τόπο...

dmantes είπε...

Εγώ ρε παιδιά, δυστυχώς, άλλα διαβάζω στην απόφαση της υφυπουργού που δημοσιεύτηκε σήμερα στο esos και στο site της δευτεροβάθμιας Καρδίτσας (σελ.4 4η Γραμμή):
http://dide.kar.sch.gr/images/stories/eggrafa_2011_2o_ex/fek_2011_1575b.pdf

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής