Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011

Ξανά Super League Λάρισα και Σέρρες...

Ο θάνατος σου, η ζωή μου... Επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος καθώς ο υποβιβασμός Βόλου και Καβάλας φέρνει ξανά στη Super League τη Λάρισα και πιθανότατα τις Σέρρες! Σε τι ελπίζει ο Ηρακλής.
Βραδιά δικαίωσης και πανηγυρισμών για την ΑΕΛ και τον Πανσερραϊκό καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή έστειλε στη Football League τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, απόφαση που κρατάει στη Super League τους βυσσινί και τους Σερραίους.
Πώς;
Η Πειθαρχική Επιτροπή αναφέρει ξεκάθαρα ότι Βόλος και Καβάλα καταλαμβάνουν την τελευταία θέση του πρωταθλήματος. Σε συνδυασμό λοιπόν, με τον υποβιβασμό του Ηρακλή (για άλλες αιτίες που σχετίζονται με παράνομα έγγραφα), η Λάρισα καταλαμβάνει ουσιαστικά τη 12η θέση του πρωταθλήματος και ο Πανσερραϊκός τη 13η.
Ωστόσο, η υπόθεση θα πρέπει να επισημάνουμε ότι παραμένει ανοιχτή για έναν σοβαρό λόγο, που φαίνεται όμως πως θα ξεπεραστεί. Η Super League βιάστηκε στις 11 Ιουλίου να επικυρώσει την βαθμολογία, όμως προέβλεψε επίσημα πως μπορεί να τροποποιθεί σεβόμενη τις αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων. Κι από τη στιγμή που η αίρεση αυτή προστέθηκε στην επικύρωση, πολύ δύσκολα δεν θα δικαιωθεί η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: