Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

- Οικολογική γιορτή Καρδίτσας...

Αφιερωμένη στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση είναι φέτος η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας, η οποία άνοιξε χθές στις 8.30 το βράδυ τις πύλες της στο άλσος του Παυσιλύπου. Μεγάλος στόχος και προτεραιότητα της Οργανωτικής Επιτροπής αποτελεί η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση του κοινού, για την οποία -όπως τονίστηκε- υπάρχει μεγάλο έλλειμμα. Χθες, η Οργανωτική Επιτροπή παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΑΝ.ΚΑ Α.Ε., αναφερόμενη στους εκθέτες, στους στόχους, στις παράλληλες εκδηλώσεις και στο πρόγραμμα της 11ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας. Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Τζέλλας σε δηλώσεις του τόνισε «Η Οργανωτική Επιτροπή της 11ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας, με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, λόγω της γκρίζας οικονομικής κατάστασης που υπάρχει στη χώρα μας, στέκεται όρθια και καταβάλλει τη δική της μεγάλη προσπάθεια, για ένα καλύτερο περιβάλλον, για μια καλύτερη ποιότητας ζωής. Πιστεύουμε ότι ο πρωτογενής τομέας και μάλιστα προϊόντα με συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως είναι τα οικολογικά, μπορούν να δώσουν οικονομική ανάπτυξη τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο. Έτσι, λοιπόν, η 11η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας, που αύριο (σ.σ. σήμερα) στις 8.30 το βράδυ στο Παυσίλυπο γίνονται τα εγκαίνια, αποτελεί ένα γεγονός και δίνει οικολογική, οικονομική και πολιτιστική ζωντάνια στον τόπο μας. Ως Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής προσκαλώ να αγκαλιάσετε και να συμμετέχετε ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις του τετραημέρου της 11ης Οικολογικής Γιορτής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τον Δήμο Καρδίτσας για την ηθική και υλική υποστήριξη που μας παρείχαν. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εθελοντές για τη σημαντική τους βοήθεια. Καθώς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την προβολή που μας κάνουν».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής