Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

- Αν είχαν τσίπα και φιλότιμο...

Αγαπητοί φίλοι
Αν όλοι αυτοί που έφεραν τα πράγματα εδώ που τα έφεραν γιατι προφανώς δέν ήρθαν απο μόνα τους, αν λοιπόν αυτοί που κυβέρνησαν, αν αυτοί που μιλούν για την Ελλάδα σαν να πρόκειται για Τιτανικό, οτι η Ελλάδα είναι στην εντατική, οτι η Ελλάδα απαρτίζεται απο κοπρίτες οι οποίοι δεν δουλεύουν, οτι μαζί τα τρώμε και τα λοιπά, και τα λοιπά. Αν όλοι αυτοί λοιπόν είχαν, αυτό που λέμε και στό Χωριό μου, τσίπα και φιλότιμο, αυτό το οποίο θα έκαναν στήν καλύτερη των περιπτώσεων θα ήταν να ζητήσουν ένα συγνώμη, ένα ειλικρινές συγνώμη. Αυτό που θα έπρεπε να κάνουν θα ήταν το εξής:
Θα βγαίναν στον λαό μπροστά και θα ήταν και το τελευταίο τους διάγγελμα.

"Ελληνίδες Ελληνες σας οδηγήσαμε εδώ που σας οδηγήσαμε, ξέρουμε πώς με το κακό που σας έχουμε κάνει δέν υπάρχει περίπτωση να μας συγχωρήσετε, δεν σας ζητάμε να μας συγχωρήσετε, σας ζητάμε να μας ξεχάσετε και εμείς εξαφανιζόμαστε απο προσώπου γης."

Αντίθετα αυτοί που φτάσαν στο σημείο να φορολογούν τον εργάτη, τον συνταξιούχο, αυτοί που λένε πως το κάνουν τάχα για να μειώσουν το χρέος όταν το χρέος αυξάνεται, τώρα θα μου επιτρέψετε να κάνω μια παρένθεση. Παρέλαβαν το χρέος 298 δις Ευρώ και αυτή την στιγμή αν κοιτάξουμε τον ΟΔΔΗΧ (Οργανισμός διαχείρησης δημόσιου χρέους) το χρέος είναι στα 356 δις Ευρώ, δηλαδή το αυξήσανε 60 δις και το αυξήσανε 60 δις μέσα στα δύο χρονια που λένε οτι αυτά τα οποία γίνονται, γίνονται για την σωτηρία μας.
Ολοι αυτοί λοιπόν και το αποτελεσμά τους είναι να υπάρχουν ένα εκατομμύριο άνεργοι, και ένας στούς τρείς Ελληνες κάτω απο το όριο της φτώχειας, όλοι αυτοί έχουν το θράσος να εμφανίζονται απο πάνω και ως σωτήρες...

Παύλος Σαμαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής