Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

- Αν είχαν τσίπα και φιλότιμο...

Αγαπητοί φίλοι
Αν όλοι αυτοί που έφεραν τα πράγματα εδώ που τα έφεραν γιατί προφανώς δεν ήρθαν από μόνα τους, αν λοιπόν αυτοί που κυβέρνησαν, αν αυτοί που μιλούν για την Ελλάδα σαν να πρόκειται για Τιτανικό, ότι η Ελλάδα είναι στην εντατική, ότι η Ελλάδα απαρτίζεται από κοπρίτες οι οποίοι δεν δουλεύουν, ότι μαζί τα τρώμε και τα λοιπά, και τα λοιπά. Αν όλοι αυτοί λοιπόν είχαν, αυτό που λέμε και στο Χωριό μου, τσίπα και φιλότιμο, αυτό το οποίο θα έκαναν στην καλύτερη των περιπτώσεων θα ήταν να ζητήσουν ένα συγνώμη, ένα ειλικρινές συγνώμη. Αυτό που θα έπρεπε να κάνουν θα ήταν το εξής:
Θα βγαίναν στον λαό μπροστά και θα ήταν και το τελευταίο τους διάγγελμα.

"Ελληνίδες Ελληνες σας οδηγήσαμε εδώ που σας οδηγήσαμε, ξέρουμε πώς με το κακό που σας έχουμε κάνει δεν υπάρχει περίπτωση να μας συγχωρήσετε, δεν σας ζητάμε να μας συγχωρήσετε, σας ζητάμε να μας ξεχάσετε και εμείς εξαφανιζόμαστε από προσώπου γης."

Αντίθετα αυτοί που φτάσαν στο σημείο να φορολογούν τον εργάτη, τον συνταξιούχο, αυτοί που λένε πως το κάνουν τάχα για να μειώσουν το χρέος όταν το χρέος αυξάνεται. Όλοι αυτοί λοιπόν και το αποτέλεσμά τους είναι να υπάρχουν ένα εκατομμύριο άνεργοι, και ένας στους τρεις Ελληνες κάτω από το όριο της φτώχειας, όλοι αυτοί έχουν το θράσος να εμφανίζονται από πάνω και ως σωτήρες...

Παύλος Σαμαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής