Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας στη συνάντηση των παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συνάντηση των παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων που διοργάνωσε το χορευτικό τμήμα του Μουσικογυμναστικού Συλλόγου «Θερμαϊκός» στο γήπεδό του χθές το Σάββατο 14 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Δεκάδες φίλοι της παράδοσης παρακολούθησαν την εκδήλωση και χειροκρότησαν θερμά του συντελεστές των συγκροτημάτων.

Ο πρόεδρος του Θερμαϊκού κ Σωτήρης Γιαννόπουλος καλωσόρισε τους συμμετέχοντες Συλλόγους και τους ευχαρίστησε για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα του.

Στην συνάντηση συμμετείχαν Σύλλογοι, από την Ιτέα Καρδίτσας, την Πολίχνη, το Σκεπαστό, την Καλαμαριά και το χορευτικό του "Θερμαϊκού"



Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση






























2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΩ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΔΥΔΣΤΥΧΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΜΟΥ. ΜΕΣΑ ΑΠΙ ΔΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΤ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΑΞΙΟΙ

ΚΩΣΤΑΣ

Ιτέα Καρδίτσας είπε...

Κώστα σ΄ευχαριστούμε αλλά δεν έγραψες επίθετο και δεν πάει ο νούς μας ποιός είσαι...

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής