Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Με αφορμή τα ανώνυμα σχόλια και αιτήματα στο blog της Ιτέας

Ξανά και Ξανά πολλά ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια και καλόπιστη κριτική, πολλές φορές με πειστικά επιχειρήματα.
Ε..Και...!!!
Οι τοπικοί άρχοντες πάλι θα χαιδέψουν τα γένια τους και θα πουν, σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει.
Δυστυχώς μιά εμπειρικά βεβαιωμένη αλήθεια.

Ποιός θα μας λογαριάσει αν δεν πετάξουμε τον μανδύα της ανωνυμίας;.

Εκτός αν δεχτούμε, ότι κάνουμε ανώνυμη ομαδική ψυχοθεραπεία.
Την έχουμε ανάγκη;...ΟΧΙ.!!!

Η σωστή επικοινωνία μιας σύγχρονης Δημοτικής Αρχής με τους Δημότες, δεν είναι μόνο μια απλή δεοντολογική υποχρέωση...Είναι ο μοναδικός τρόπος αποτελεσματικής αντιμετώπισης των προβλημάτων του Δήμου. Επιτρέπει σε κάθε Δημότη να αισθάνεται ενημερωμένος, συνενδιαφερόμενος, υπεύθυνος και αλληλέγγυος.

Ο Δημότης με τη σειρά του ενημερώνει και προσπαθεί με λογικά-πειστικά επιχειρήματα να αναδείξει τα προβλήματα του τόπου του.
Μπορεί κάποιος απο 'μας να υποβάλλει ένα λογικό καί δίκαιο αίτημα η να προτείνει πιθανές λύσεις προβλημάτων στο Τοπικό Συμβούλιο ΑΝΩΝΥΜΩΣ??.
Ποιός έχει την αφελή απαίτηση να ασχοληθεί το κάθε Συμβούλιο με ανώνυμες καταγγελίες??

Οχι αγαπητοί μου ανώνυμοι.
Υποβάλλεις επωνύμως το λογικό αίτημά σου και αν το Τοπικό Συμβούλιο σ' αγνοήσει, δεν ασχοληθεί και δεν το προωθήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο γιά να ξαναζωντανέψει το χωριό μας εκτεθειμένος δεν θα είσαι ΕΣΥ...Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ..αλλά ο Τοπικός Άρχοντας.!!
Καλημέρα σας...!!!

Γιάννης Σπυρόπουλος
  Ιατρός Ουρολόγος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θεωρητικά δίκιο έχετε! Όμως...
Πείτε μας ποιοι εκλέχτηκαν και με ποιο τρόπο απέκτησαν την πλειοψηφία???
Ποιος δημότης θα τολμήσει να κάνει ΕΠΩΝΥΜΩΣ την κριτική του προς τη νέα δημοτική αρχή (δεν μιλάω για μέχρι τώρα, μπαίνω στο αύριο) όταν θα κινδυνεύει να μην βρει την ησυχία τους από απειλές και κάθε είδους επιθέσεις από τους (πολιτικο-οικονομικούς) μπράβους του νέου δημάρχου, όπως έγινε και προεκλογικά σε δεκάδες συνδημότες που είχαν την ιδέα να τολμήσουν να μπουν σε αντίπαλα του Σακελαρίου ψηφοδέλτια???
Άρα και το κείμενό σας πάει στράφι, γιατί είναι εκτός των περιστάσεων που ζούμε σήμερα εδώ, στο δήμο Παλαμά..
Μακάρι να διαψευστώ και να αλλάξουν τακτική οι νέοι προύχοντες της ομάδας Σακελαρίου, αλλά (γνωρίζοντας τα άτομα και τις επιδιώξεις τους) δεν νομίζω -δυστυχώς- να συμβεί κάτι τέτοιο...

Unknown είπε...

Όσοι τό χάλκεον χέρι
βαρύ του φόβου αισθάνονται,
ζυγόν δουλείας ας έχωσι,
θέλει αρετήν και τόλμην
η ελευθερία.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ
Υ.Γ.Πρώτη και τελευταία φορά απαντώ σε ανώνυμο σχολιαστή.
Αγαπητή-τέ μου ειλικρινά δυσκολεύομαι να πιστέψω όσα αναφέρεις στο σχόλιό σου.Θαρρώ πως υπερβάλλεις. Δεν μπορεί,η μάλλον δεν γίνεται μιά σωστή Δημοτική Αρχή να συμπεριφέρεται έτσι.Άλλωστε δεν τη συμφέρει...

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 2.52 αφου εσυ μιλας με τοση σηγουρια για τις απειλες του κυριου Σακελαριου. Και εγω σου λεω οτι καποιοι
προυχοντες κυριου καραλη απειλισαν και εμενα τι εχεις να πεις τωρα?
Εγω το μονο που εχω να πω ειναι σταματηστε πια να σπηλωνεται την καθαροτητα του νεου Δημαρχου. Οι δημοτες αποφασισαν ποιον θελουν για νεο Δημαρχο ασχετα αν σε καποιους ποναει πολυ αυτο.

Παύλος Σαμαράς είπε...

Τώρα τι να πω...ρίχνετε λάσπη στον ανεμιστήρα ένθε κακείθεν ανώνυμα και οι δυο πλευρές και χωρίς αποδείξεις...έλεος ρε παιδιά σταματήστε...!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής