Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Γιορτή Λήξης Σχολικού Έτους 2014-15 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Ιτέας

Φτάσαμε αισίως στο τέλος και αυτής της σχολικής χρονιάς!
Μιας πολύ αποδοτικής χρονιάς από πλευράς εκπαιδευτικού και όχι μόνο έργου.

Θέλοντας λοιπόν να επισφραγίσουμε τη χρονιά αυτή με τον καλύτερο τρόπο πραγματοποιήσαμε μία πολύ όμορφη γιορτή με τη συμμετοχή μαθητών, δασκάλων, αλλά και γονέων!

Θα θέλαμε λοιπόν όλοι μας (διεύθυνση του σχολείου, Σύλλογος διδασκόντων, Σύλλογος γονέων) να ευχηθούμε σε όλους και ιδιαίτερα στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας να περάσουν ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι!!!
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους!

Όλα άρχισαν με το πολύ όμορφο χορευτικό των παιδιών!










Στη συνέχεια απολαύσαμε την υπέροχη χορωδία των Ε΄& ΣΤ΄ τάξεων που διεύθυνε ο κος Νίκος!
Από...ΕΔΩ....και...ΕΔΩ....μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε τα βίντεο με τα τραγούδια.



…Και πριν τελειώσει η χορωδία ήρθε και Β΄τάξη να μας δείξει τις ωραίες κατασκευές της και να συμμετέχει με τον τρόπο της στο τραγούδι!









Σειρά είχαν τα πρωτάκια μας με τον απίθανο Χόκι Πόκι χορό τους!


Το πρώτο μέρος της γιορτής μας θα κλείσει με την απονομή των αναμνηστικών στην ΣΤ΄τάξη από το δάσκαλό τους κ. Σεραφείμ.











Το δεύτερο μέρος της γιορτής μας διαδραματίστηκε στο προαύλιο του σχολείου με υπεύθυνο το δάσκαλο της φυσικής αγωγής κ. Αντρέα. Στις δραστηριότητες συμμετείχαν εκτός των μαθητών οι δάσκαλοι, η κ. σύμβουλος και γονείς!!



















Μετά από τόσο παιχνίδι ο Σύλλογος Γονέων φρόντισε να δροσιστούν τα παιδιά με ένα απολαυστικό παγωτάκι και για δε τους δασκάλους με ένα ωραίο καφεδάκι στο μαγαζί της κας Βάσως!

Να ευχηθούμε μέσα απ΄την καρδιά μας στα παιδιά της ΣΤ΄που θα πάνε στο Γυμνάσιο, να έχουν Καλή Επιτυχία στην εκεί πορεία τους!!

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΤΟ ΣΕΠΤΜΒΡΗ!!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής