Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Τα ονόματα των υποψηφίων Διευθυντών στα Δημοτικά σχολεία του Δήμου μας

Αναρτήθηκαν από την Δ/νση Π.Ε. Καρδίτσας τα ονόματα των υποψηφίων Διευθυντών για τα Δημοτικά Σχολεία του νομού μας.

Κατάθεση ενστάσεων τόσο για τους πίνακες υποψηφίων οι οποίοι πληρούν τα τυπικά προσόντα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής, όσο και για τους πίνακες των αντικειμενικών μορίων, θα γίνονται δεκτές εως και 8/6/2015 και ώρα 14:30 στη γραμματεία του ΠΥΣΠΕ (πληροφορίες 24410-79983).

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι συνεδριάσεις των διδασκόντων σε κάθε σχολική μονάδα, όπου και θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία που θα πριμοδοτήσει με αντίστοιχα μόρια την διδακτική και διοικητική εμπειρία του κάθε υποψηφίου Διευθυντή.

Για να δείτε τους υποψηφίους ανά σχολική μονάδα κάντε κλικ....ΕΔΩ

Για να δείτε τον πίνακα των μορίων, αλφαβητικά, κάντε κλικ....ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής