Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας παρουσίασε χορούς και δρώμενα στον Πρόδρομο Καρδίτσας

Στην πρώτη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μορφωτικός σύλλογος Προδρόμου στην πλατεία του χωριού με αφορμή το πανηγύρι της Γέννησης του Ιωάννου του Προδρόμου  παρευρέθηκε και ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός σύλλογος Ιτέας και παρουσίασε χορούς και δρώμενα του τόπου μας.

Για ακόμη μια φορά το χορευτικό μας τμήμα άψογο ενδυματολογικά και χορευτικά υπό τις οδηγίες της κ. Σοφίας Τζέλλα παρουσίασε χορούς και έθιμα από τον Καραγκούνικο γάμο και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Ανάβρας και του Συλλόγου Προδρόμου.

Το Δ.Σ του Ε.Μ.Σ.Ιτέας ευχαριστεί θερμά τον σύλλογο του Προδρόμου για την πρόσκληση και την φιλοξενία και εύχεται καλή συνέχεια στο έργο τους.
























1 σχόλιο:

Σοφία Τζέλλα είπε...

Η εμφάνιση του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ιτέας στις εκδηλώσεις στον Πρόδρομο Καρδίτσας άψογη...περάσαμε πολύ όμορφα!!!!!
Ευχαριστούμε το σύλλογο του Προδρόμου για τη φιλοξενία !!!!!!
Πολλά συγχαρητήρια στους χορευτές μας...ΜΠΡΑΒΟ παιδιά!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής