Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Λειτουργία του συγκροτήματος SILOS Ματαράγκας απο την "ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ" Καρδίτσας

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 
ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ SILOS ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους παραγωγούς της περιοχής ότι ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καρδίτσας ξεκινά τη λειτουργία του παραγωγικού συγκροτήματος «SILOS Ματαράγκας», μια κίνηση που συνάδει με το δόγμα της αναγέννησης του συνεταιριστικού κινήματος και της συνεταιριστικής ιδέας. Μετά από 30 και πλέον έτη στο Νομό Καρδίτσας υπάρχει παρουσία συνεταιρισμού στη συγκέντρωση και εμπορία δημητριακών.

Ανακοινώνουμε, επίσης, για πρώτη φορά, την έναρξη της συνεργασίας μας με την εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΗ Α.Ε., της σημαντικότερης – ενδεχομένως – εταιρείας στην Ελλάδα στο χώρο των δημητριακών.

Όσον αφορά στη συγκέντρωση σκληρού σίτου και αραβόσιτου από τον ΑΣ Καρδίτσας, θα λειτουργήσει με τις εξής προϋποθέσεις:
Α) η πληρωμή θα γίνεται αυθημερόν με τιμή ημέρας
Β) θα εξυπηρετούνται οι παραγωγοί για την αποθήκευση των προϊόντων τους και στη συνέχεια η πώλησή του όποτε το επιθυμεί ο ίδιος με ελάχιστο κόστος αποθήκευσης.
Γ) η απόδοση του ΦΠΑ θα γίνεται κανονικά στον παραγωγό
Δ) υπάρχει πρόβλεψη για συνεργασία, πέρα από τους ίδιους τους παραγωγούς, και με εξωτερικούς συνεργάτες του χώρου.
Ε) Με την πώληση των προϊόντων, δεσμευόμαστε ότι το κέρδος θα αποδοθεί στους παραγωγούς που παρέδωσαν το προϊόν τους στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού μας στη Ματαράγκα Καρδίτσας.

Υπεύθυνος Διαχείρισης:
Βλάχος Θωμάς (τηλ. 6976562591)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής