Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

Καλοκαιρινή απόδραση του ΚΑΠΗ Παλαμά στα Καλά Νερά για το πρώτο τους μπάνιο απο την ΔΗΚΕΠΑ

Συνεχίζει τις δράσεις η ΔΗΚΕΠΑ, με τις αποδράσεις των ΚΑΠΗ στα Καλά Νερά για την πραγματοποίηση του πρώτου τους μπάνιου.
Την Πέμπτη 11-06-2015 επισκέφθηκε τα ανωτέρω μέρη το ΚΑΠΗ Παλαμά με την συνοδεία δύο λεωφορείων ενώ την την προηγούμενη Δευτέρα 15-06-2015 την ίδια διαδρομή απόλαυσε το ΚΑΠΗ Ιτέας.

Διασκέδασε ή Τρίτη Ηλικία κάνοντας το μπάνιο τους, απόλαυσαν το καφεδάκι τους και κλείνοντας την έκδρομη με άφθονο χορό.

Η πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ κα Φωτεινή Καραϊσκου ευχαριστεί το ΚΤΕΛ Καρδίτσας και ιδιαίτερα τους δύο φίλους χορηγούς που βοήθησαν ανώνυμα με χρηματικό ποσό και καύσιμα ώστε η εκδρομή να κοστολογηθεί με την μικρή συμμετοχή των 3ών ευρώ για τα μέλη του ΚΑΠΗ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής