Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Ο Δήμος Παλαμά γιορτάζει φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ο Δήμος Παλαμά γιορτάζει φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με μια σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν αύριο την Παρασκευή 05-06-2015 από τις 09:00π.μ. έως 12:00π.μ.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται πολλαπλές δράσεις, με ζωγραφική, φύτευση φυτών, καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων καθώς και επίδειξη της διαδικασίας κομποστοποίησης.


Σας γνωστοποιούμε το πρόγραμμα και τις δράσεις των εκδηλώσεων :  
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΜΑ
• Κεντρική πλατεία: ζωγραφική από μαθητές (Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄) των Δημοτικών Σχολείων Παλαμά με θέμα το περιβάλλον υπό την επίβλεψη της εικαστικού κας Αλέκας Κουκόσια.
• Κεντρική πλατεία: Επίδειξη κομποστοποίησης  από τον γεωπόνο του ΟΓΕΕΚΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ κ.  Κορομπίλια Γεώργιο.
• Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων από τους εργολάβους δημοσίων έργων, από συλλόγους και φορείς  της πόλης μας και φύτευση εποχιακών φυτών.

Στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος θα συμμετέχουν εθελοντικά οι εργολάβοι Αφοί Β. Θωμά, Παυλόπουλος Ε., Μπακαλάκος Β., Τζιώτας Β. και Φλώρος Ι., καθώς και ο Σύλλογος Εθελοντών  Αιμοδοτών, ο Σύλλογος Γυναικών, ο Γυμναστικός Σύλλογος «ΤΙΤΑΝΕΣ», ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ», ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος «ΠΑΛΑΜΑΙΚΗ», o Αθλητικός Σύλλογος «ΕΥΡΥΠΥΛΟΣ» και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «ΗΡΑΚΛΗΣ».

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ
• Κεντρική πλατεία: παιχνίδι ζωγραφικής και ενημέρωση για την διαδικασία της κομποστοποίησης σε μαθητές των Δημοτικών.
• Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων  και φύτευση εποχιακών φυτών.
• Επίσκεψη στον Λόφο.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ
• Δημοτικό Μέγαρο: ζωγραφική από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου
• Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων  και φύτευση εποχιακών φυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής