Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ολοκληρώθηκε η Εκπαίδευση των μικρών μαθητών στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Παλαμά

Με το πέρας της σχολικής χρονιάς, ολοκληρώθηκε και η Εκπαίδευση των μικρών μαθητών στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Δήμου Παλαμά.

Την τήρηση της σήμανσης και το σεβασμό στους κανόνες οδικής κυκλοφορίας μαθαίνουν οι αυριανοί οδηγοί, δηλαδή οι σημερινοί μαθητές των δημοτικών σχολείων της περιοχής μας, στις εγκαταστάσεις του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου μας.

Το πάρκο επισκέφθηκαν για μάθημα τα κάτωθι Δημοτικά Σχολεία:
Αγίας Τριάδας, Προαστίου, Φύλλου, Ιτέας, Βλοχου, 1ο, 2ο, και 3ο Δημοτικό καθώς και το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο και 5ο Νηπιαγωγείο Παλαμά.

Οι μικροί μαθητές έχουν την δυνατότητα, τα όσα διδάχθηκαν, να τα εφαρμόσουν και στην πράξη, κινούμενοι με τα ποδήλατα τους ή πεζοί, καθόσον η Δημοτική Αρχή προέβει εντός της πόλης Παλαμά στη δημιουργία διαβάσεων πεζών, έξωθεν σχολείων, φροντιστηρίων καθώς και σε άλλες κεντρικές οδούς.

Η πρόεδρος  ΔΗΚΕΠΑ Φωτεινή Καραϊσκου ευχαριστεί τον Δήμο Ψύχα για την αμέριστη βοήθειά του, εύχεται καλό καλοκαίρι στους μικρούς μαθητές και τους συνιστά "ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ"










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής