Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ την προθεσή μας να είμαστε υποψήφιες για το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας!

Αγαπητοί συγχωριανοί!
Γνωρίζοντας τις επερχόμενες διαδικασίες των εκλογών στο Σύλλογο Γυναικών Ιτέας είχαμε αρχικά αποφασίσει να συμμετέχουμε θέτοντας υποψηφιότητα για τον Σύλλογο.

Επειτα απο διάφορα γεγονότα όμως που μεσολάβησαν και πήραν δημοσιότητα εδώ στό "Ιτέα Καρδίτσας" θεωρούμε πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, καθως διάφορα απαξιωτικά σχόλια και συμπεριφορές για κάποιους συγχωριανούς μας, μας έκαναν να αναθεωρήσουμε και μας απέτρεψαν να διεκδικήσουμε την ψήφο των υπόλοιπων συγχωριανών μας στήν παρούσα φάση.

Δε θα επεκταθούμε σε λεπτομέρειες διότι πρώτον δεν είναι πρέπον, και δεύτερον κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με τις αρχές μας και σ΄αυτό το οποίο πρεσβεύουμε.
Για τούς παραπάνω λόγους λοιπόν που προαναφέραμε αποσύρουμε την προθεσή μας να είμαστε υποψήφιες για το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικων Ιτέας!

   Με εκτίμηση
Οι υποψήφιες νέες

6 σχόλια:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Κορίτσια αυτή η κίνησή σας τιμά ιδιαίτερα...!!!

Ανώνυμος είπε...

οπως και με τον πολιτιστικο...τα ιδια ακριβως!!!καλα πατε 2 στα 2 για καποιες......

ΑΡΧΟΝΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ είπε...

ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ...!!ΕΝ ΕΤΗ 2015 ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ,ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ & ΜΠΟΡΕΙ,ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ,ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΜΕ ΤΟ ''ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ'',ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ(ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ)ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΕΚΦΡΑΖΩ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ(ΤΑ ΝΕΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ)ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ,ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ.ΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΘΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ''ΝΕΕΣ''ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΩΣ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΓΕΦΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΓΕΝΕΩΝ,,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΛΥΠΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΑ....ΑΠΟΘΕΙΤΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.!!..ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ(ΑΝΩΤΈΡΑ ΟΛΩΝ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ...!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.

ΑΡΧΟΝΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΒΑΙΟΥ και της ΒΑΙΑΣ.

Παύλος Σαμαράς είπε...

...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ...!!!

Ελπίζω Αλεξάνδρα να μην εννοείς το blog της "Ιτέα Καρδίτσας"!!!

ΑΡΧΟΝΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ είπε...

οχι φυσικα κυριε παύλο και συγνωμη αν σας εδωσα αυτη την εντυπωση!
αναφερομουν γενικα,καμια σχεση με το blog.
το blog ισως ειναι το μονο που ενημερωνει σωστα για τα θεματα του χωριου.
ηθελα απλως να πω οτι υπαρχει και κοσμος που δεν ασχολειται συχνα ή καθολου με το διαδικτυο και δεν ενημερωνεται παντα εγκυρα.η ενημερωση απο στομα σε στομα ειτε σε ενα -δυο μερη δεν θεωρω οτι ειναι απολυτα εγκυρη κατα την αποψη μου παντα!!!
ευχαριστω

Παύλος Σαμαράς είπε...

Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Αλεξάνδρα μου...απλά ήθελα την διευκρίνηση για ευνόητους λόγους!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής