Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Πανθεσσαλική αγροτική σύσκεψη

Πανθεσσαλική αγροτική σύσκεψη που συγκάλεσαν οι Θεσσαλικές Ενωτικές Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/11) στον Παλαμά.

Ουσιαστικά ήταν μια συνάντηση στο να καθορισθούν κάποιες λεπτομέρειες των κινητοποιήσεων που θα ξεκινήσουν στις αρχές του Δεκέμβρη που θα έχουν ως κορύφωσή τους αγροτικά συλλαλητήρια με τρακτέρ που θα γίνουν τόσο στην Καρδίτσα όσο και σε Τρίκαλα και Φάρσαλα στις 5 Δεκεμβρίου, ημέρα Δευτέρα.

Αποφασίστηκε παράλληλα να ξεκινήσει η ενημέρωση των αγροτών χωριό με χωριό και τα τρακτέρ να πάρουν θέση στις πλατείες των χωριών από την προσεχή Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Τέλος, καθορίσθηκε να πραγματοποιηθεί Πανελλαδική συνάντηση το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στη Λάρισα για να εκτιμηθούν τα νέα δεδομένα που θα έχουν προκύψει έως τότε και τις κινήσεις που θα επακολουθήσουν και προφανώς θα πρέπει να αναμένονται μετά τις γιορτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής