Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων & Δράσεων Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας

Όπως κάθε χρόνο πιστός στις υποχρεώσεις του ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας έτσι και φέτος διοργανώνει μια σειρά από δράσεις και εκδηλώσεις και για τον φετινό Δεκέμβριο. Εκδηλώσεις που αφορούν από το πιο μικρό παιδί έως και τον μεγαλύτερο γέροντα.

Το φετινό πρόγραμμα έχει ως εξής:
3 Δεκεμβρίου Σάββατο και ώρα 17:00 μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού καταστήματος Ιτέας θα γίνει παρουσίαση παιδικού βιβλίου της κ. Μαρίας Καλύβα με τίτλο "Ένα ξεχωριστό πλάσμα" με κουκλοθέατρο, διαδραστικά παιχνίδια και ζωγραφική για τους μικρούς μας φίλους.



4 Δεκεμβρίου Κυριακή μονοήμερη εκδρομή πολιτιστικού χαρακτήρα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών.

11 Δεκεμβρίου Κυριακή και ώρα 17:00 μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού καταστήματος Ιτέας η Ετήσια Τακτική Γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου με θέμα τον απολογισμό στα οικονομικά και διοικητικά του συλλόγου.

24 Δεκεμβρίου Σάββατο (παραμονή Χριστουγέννων) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού καταστήματος Ιτέας
16:00 μμ προβολή ταινίας για παιδιά (κι όχι μόνο)
18:00 μμ  χριστουγεννιάτικη γιορτή με τη συμμετοχή της χορωδίας του συλλόγου με παραδοσιακά κάλαντα απ όλη την Ελλάδα.
Θα ακολουθήσει η βράβευση όλων των επιτυχόντων μαθητών-ριών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ των Λυκειακών τάξεων Ιτέας. Με το πέρας της εκδήλωσης θα μοιραστούν σε όλους χριστουγεννιάτικες λιχουδιές αλλά και φαναράκια ευχών σε όλα τα παιδιά.

29 Δεκεμβρίου Πέμπτη και ώρα 12:30 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Ιτέας θα γίνει η αναβίωση των χοιροσφάγιων (γουρνοχαρά).
Θα σερβίρονται παραδοσιακά εδέσματα (τσιγαρίδες, λουκάνικα, τηγανιά, κλπ)

Σας περιμένουμε όλους για να γιορτάσουμε μαζί...

Το Δ.Σ εύχεται σε όλους....ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής