Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Τα νέα Δημοτικά τέλη που ψηφίστηκαν απο το Δ.Σ Παλαμά

Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά για αναπροσαρμογή των τελών καθαριότητας και φωτισμού από το 2017.
Μετά από τρία έτη στασιμότητας στις τιμές το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία την αναπροσαρμογή των Δημοτικών Τελών κατά 15% στις κοινότητες φθάνοντας στο 1,15 € ενώ παράλληλα αύξησε κατά 4% για τα καταστήματα.

Αναλυτικά οι τέσσερις κατηγορίες τιμών που θα ισχύουν από το έτος 2017 και μετά:

Α) Για τις οικίες της Δημοτικής Κοινότητας Παλαμά:
Τέλος Καθαριότητας και Φωτισμού στις Οικίες παραμένει 1,61 € ανά τ.μ. και πιο συγκεκριμένα 0,87 € τέλος Καθαριότητας και 0,74 € τέλος Φωτισμού.

Β) Για τις οικίες όλων των Τοπικών Κοινοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου
Τέλος Καθαριότητας και Φωτισμού στις Οικίες σε 1,15 € από 1,00 € ανά τ.μ. και πιο συγκεκριμένα 0,62 € τέλος Καθαριότητας και 0,53 € τέλος Φωτισμού.

Γ) Για γενικής χρήσης στεγασμένους χώρους (επαγγελματικοί, βιοτεχνικοί χώροι, καταστήματα κ.λ.π.) :
Τέλος Καθαριότητας και Φωτισμού σε 2,15 € από 2,07 € ανά τ.μ. και πιο συγκεκριμένα 1,16 € τέλος Καθαριότητας και 0,99 € τέλος Φωτισμού.

Δ) Για μη στεγασμένους χώρους του Καλλικρατικού Δήμου Παλαμά ο συντελεστής να είναι μειωμένος κατά 75% του συντελεστή που ορίζεται για τους αντίστοιχους των στεγασμένων χώρων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής