Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Διακόπηκε η κυκλοφορία στο δρόμο Ιτέα - Πέτρινο

Προβλήματα πλημμυρών ξεκίνησαν από το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή (11/1) στα πεδινά του νομού μας και μετά τις έντονες χιονοπτώσεις και βροχές που είχαμε το τελευταίο 10ήμερο.

Σύμφωνα με ενημέρωση ο δρόμος Ιτέας - Πέτρινου έχει διακοπεί από νωρίς το μεσημέρι με απόφαση του Δήμου Παλαμά λόγω της ανόδου της στάθμης του ποταμού Ενιπέα με τους κατοίκους του Πέτρινου να εξηπηρετούνται πλέον οδικά μέσω Συκέωνας και Αγίου Δημητρίου.
Είναι ένα σύνηθες φαινόμενο για τους κατοίκους της περιοχής μετά από έντονα φαινόμενα βροχοπτώσεων που ωστόσο είναι και παράλληλα προάγγελος της ετοιμότητας που θα πρέπει να βρίσκονται οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας του νομού μας και για τα υπόλοιπα ποτάμια.

Στην επικοινωνία που είχαμε για το θέμα με το Δήμαρχο Παλαμά Γ. Σακελλαρίου μας ενημέρωσε ότι ο Δήμος είναι σε επιφυλακή και ήδη η στάθμη του ποταμού Ιταλικού είναι αρκετά ανεβασμένη ενώ ανοδικές τάσεις έχει τις τελευταίες ώρες και ο Καλέντζης.
Στην περιοχή επίσης του Βλοχού το αντλιοστάσιο έχει ενεργοποιηθεί για να μεταφέρει τα νερά στον Πηνειό. 

karditsalive.net

2 σχόλια:

ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΤΣΙΑ είπε...

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα??? Όχι που δεν θα γινόταν, οι αρμόδιοι τι θα μας ξαναμπούν? Έρχεται πάλι προεκλογική περίοδος οπότε ξέρετε εσείς, λόγια υποσχέσεις και πάλι υποσχέσεις......

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΛΛΗΣ είπε...

Ξεχασμένος ο Πέτρινος από αρχές και εξουσίες, δυστυχώς. Και οι ευθύνες βαρύνουν Δήμο Παλαμά, Περιφέρεια και εμάς όλους που τους ανεχόμαστε, με λύπη μου. Προσπάθησα με σειρά σημειωμάτων να ευαισθητοποιήσω αρμόδιους και μάλιστα να φθάσω μέχρι τη δικαιοσύνη, αλλά κανείς δεν με ακολούθησε. Το πρόβλημα θα βρει τη λύση του μόνο αν φύγουν οι σωληνωτοί οχετοί στην κοίτη του ποταμού στο Βαζούρι.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής