Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Σε θερμό κλίμα η συνάντηση του Συλλόγου Φίλων Μουσείου Ιτέας με τον Αντιπεριφερειάρχη Κωστή Νούσιο

Σε θερμό κλίμα και υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 31 Οκτωβρίου η συνάντηση των μελών του Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΙΤΕΑΣ με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κωστή Νούσιο.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αίτημα του Συλλόγου και με αφορμή την γνωριμία του νέου Αντιπεριφερειάρχη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το σύνολο των ζητημάτων που σχετίζονται με το Μουσείο και επισημάνθηκε η ανάγκη ανάληψης συγκεκριμένων πρωτοβουλιών για την προστασία του, ανάδειξη και προβολής του, και τη διάσωση της φυσικής κληρονομιάς ενός πραγματικού κοσμήματος της περιοχής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του στο φλέγον ζήτημα.
Ο κ. Νούσιος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ότι σύντομα θα επισκεφθεί τον χώρο του Μουσείου, στηρίζοντας έμπρακτα με την απαραίτητη συνέπεια και προσοχή την πορεία του, και πως αποτελεί υποχρέωση όλων των φορέων της περιοχής η απρόσκοπτη λειτουργία και ανάδειξή του.

Στην σύσκεψη εκ μέρους του Δ.Σ του Συλλόγου συμμετείχαν:
Τα μέλη Αναστασία Μαργιάννου, Παύλος Σαμαράς, Δημήτρης Ανδρεάδης και Βαγγέλης Παπαβασιλείου, ο πρόεδρος Χρήστος Λύτρας, και ο ταμίας Μάκης Αζαριάδης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής