Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Αγιασμός στον Μικρασιατικό Σύλλογο Βουναίνων "Η καθ ημάς Ανατολή"

ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ  Αγιασμός σπιτιών - επιχειρήσεων - σχολείων-συλλόγων.

Για την καλή τύχη του σπιτιού - επιχείρησης και την απομάκρυνση κακών δαιμονίων, καλείται ιερωμένος για να τελέσει αγιασμό, ιδιαίτερα κατά τα εγκαίνια επιχείρησης και την αρχή νέας οικογένειας.

Και επειδή και εμείς κάνουμε μια  νέα αρχή στην νέα μας αίθουσα στην οδο Πάρου 12 στην Νεράϊδα στην Λάρισα ,όπου θα φιλοξενηθούν οι πρόβες του χορευτικού και της χορωδίας μας, σας καλούμε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα  12:00 να παραστείτε στον αγιασμό, να μας ευχηθείτε καλή χρονιά, και να σας τρατάρουμε γλυκάκι !!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής